02 / 07 / 2024

Elazığ Stadyumu ihalesi 27 Ağustos'ta!

Elazığ Stadyumu ihalesi 27 Ağustos'ta!

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını belirtti.



Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, yaptığı açıklamada, Elazığ yeni Stadyumu ile ilgili daha önce resmi yollardan yapılan açıklamalara rağmen basın ve sosyal yayın organlarında birtakım yanıltıcı haber ve yorumlara yer verildiğini ifade etti. 


Elazığ stadyumu ihalesinin polemik konusu yapılmaya çalışıldığını belirten Alpay, ödeneği ayrılarak ihale süreci başlatılan bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını ve sürecin devam ettiğini, bu tür uygulama projelerinin mevzuat gereği iki aşamalı olarak gerçekleştirildiğini belirtti. 


Stadyum İhalesinin 1. oturumunun  TOKİ  tarafından 18.06.2015 tarihinde yapıldığını ifade eden Alpay, 2. Oturumunun 27.08.2015 tarihinde saat 11.00 da yapılacağını ve bu bilgilerin ve ihale sürecinin www.toki.gov.tr/ihale-tarihleri internet adresinden takip edilebileceğini söyledi. 


Alpay, kamuoyunun bu bilgileri dikkate alarak değerlendirmelerini yapmalarını, şu aşamada ihalenin iptali veya ertelenmesinin söz konusu olmadığını, bazı çevrelerce yanlış bilgileri içeren ve kasıtlı olarak yapılan açıklamaların gerçekle bir ilgisi olmadığını söyledi. 


Fırat Gazetesi


Geri Dön