03 / 07 / 2024

elazığ stat projeleri

elazığ stat projeleri

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını belirtti.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Stat projeleri İzmir'e kazandıracak!

İzmir’e “24 saat yaşayan statlar” kazandıracaklarını söyleyen Atilla Kaya, “Kulüpler stada bakmak için para harcamak yerine, statlarından para kazanacak” ifadesini kullandı.

Mücahit Yanılmaz Elazığ'daki projeleri anlattı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ne kadar güzel hizmetler yaparsak, kendi doğup, büyüdüğümüz yere de artı getirmiş oluruz” ifadesini kullandı.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Elazığ'daki altyapı ve üstyapı projeleri yeni yatırımları artıracak!

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, bu yıl Elazığ'da yapılacak altyapı ve üstyapı projelerinin kentte yapılacak yeni yatırımların önünü açacağını belirtti. İşte Öztop'un açıklaması şöyle:

Elazığ'daki emeklilere TOKİ müjdesi!

Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. Kayabaş, "TOKİ Elazığ için konut yapılması kapsamında proje çalışmalarına başlamış bulunmaktadır." dedi.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Elazığ'da kentsel dönüşüm master planına ihtiyacı var!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı Av. Murat Erdoğan, Elazığ’ın sorunlarının çözümü noktasında gerekti tüm projeleri ve çözüm yollarını dernek olarak ortaya koyduklarını söyledi.

Elazığ’a yeni imar planları geliyor!

Elazığ Stratejik Araştırma Derneği (ELSAD), Elazığ’ın kalkınması için hazırladığı projeleri tanıtmak için imar komisyonu toplantısı yaptı.

Elazığ'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yatırımları ele alındı!

Elazığ'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Bakanlık bürokratlarının katılımları ile Bakanlığın Elazığ'daki yatırım ve projeleri ele alındı.

Elazığ turizmi için 3,5 milyon liralık ödenek ayrıldı!

Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, 2013 yılını değerlendirerek 2014 projeleri hakkında bilgi verdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, 2013 yılında Elazığ'da yapılan kültür ve turizm faaliyetlerini değerlendirdi.

Elazığspor Kulübü, Malatya yolunda 200 dönüm alana stat yapacak!

Selçuk Öztürk: Yeni bir stada ihtiyacımız var. Bunun için Malatya yolu üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın 200 dönüm araziye yeni stat yapacağı sözünü aldık. Bizim temennimiz 35 bin kişilik bir stat yapılması...

elazığ stat projeleri Haberi

elazığ stat projeleri

Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Şuay Alpay, Elazığ Stadyumu Proje ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alpay, yaptığı açıklamada, Elazığ yeni Stadyumu ile ilgili daha önce resmi yollardan yapılan açıklamalara rağmen basın ve sosyal yayın organlarında birtakım yanıltıcı haber ve yorumlara yer verildiğini ifade etti. 


Elazığ stadyumu ihalesinin polemik konusu yapılmaya çalışıldığını belirten Alpay, ödeneği ayrılarak ihale süreci başlatılan bu projenin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm işlemlerin ilgili kurumlar tarafından yapıldığını ve sürecin devam ettiğini, bu tür uygulama projelerinin mevzuat gereği iki aşamalı olarak gerçekleştirildiğini belirtti. 


Stadyum İhalesinin 1. oturumunun TOKİ tarafından 18.06.2015 tarihinde yapıldığını ifade eden Alpay, 2. Oturumunun 27.08.2015 tarihinde saat 11.00 da yapılacağını ve bu bilgilerin ve ihale sürecinin www.toki.gov.tr/ihale-tarihleri internet adresinden takip edilebileceğini söyledi. 


Alpay, kamuoyunun...