05 / 05 / 2024

Elazığ Sürsürü konutları

Elazığ Sürsürü konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Sıfır konutta faiz indiriminin tüm detayları!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında kamu bankaları da kredi faiz oranlarında indirim yapıyor. Sıfır konutlar için kredi faiz oranları 1 milyon TL tutarı için yüzde 1.20'ye inecek. 

Elazığ Belediyesi'nden 65.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Sürsürü Mevkii'nde yer alan 11 arsayı toplam 65 milyon 679 bin 921 TL muhammen bedelle satıyor.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

Şimdi 'sıfır konut' almanın zamanı!

Sıfır konutlar için konut kredisi faizleri 0.79’a kadar geriledi. İndirimin ardından sıfır konut satışları arttı. Peki aylık 0.79 faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? Maliyeti ne kadar? İşte tüm tüm merak edilenler...

Ziraat Bankası sıfır konut kredisi hesaplama 2020!

Ziraat Bankası artan konut kredisi faizlerine rağmen sıfır konutlar için aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi sunmaya devam ediyor...

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Elazığ'daki binalara 3 kat sınırı geliyor!

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından hasar tespit çalışmaları tamamlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni inşa edilecek konutlarda sınırın zemin +3 kat şeklinde olacağını aktardı.

Elazığ Sürsürü konutları Haberi

Elazığ Sürsürü konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Elazığ Sürsürü 1. Etap uygulaması kapsamında toplam 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.



Elazığ Sürsürü 1. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Gazicaddesi Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Ocak– 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Elazığ Sürsürü Konutları'nda 116 bin 828 TL'den satışa sunuluyor.


Detaylı bilgi için