04 / 05 / 2024

Elazığ tahliye

Elazığ tahliye

Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski taşıyan 278 konut ve 232 iş yeri için tahliye kararı alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre bölgedeki çalışmalar hassasiyetle sürüyor.

Elazığ'da rezerv yapı alanı tepkisi!

Elazığ'ın merkezine bağlı olan Kızılay Mahallesi'nde 70 dönümlük alanın ‘rezerv yapı alanı' ilan edilmesinden sonra konutların yıkılması kararı alındığı belirtildi. Evlerini tahliye etmeleri istenen mahalleliler duruma tepki gösterdi.

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da bazı alanların tahliyesiyle ilgili 6 soru!

Elazığ Valiliğinin afet riski bulunan bazı alanların beş gün içerisinde tahliye edilmesi talebine ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Elazığ Maden bölgesinde 510 ev boşaltılacak! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, mecliste, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski bulunan 510 ev ve iş yerinin tahliye kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Erdem, bölgede bulunan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. 

Elazığ Maden'de 278 konut ve 232 iş yeri boşaltılıyor!

Elazığ Maden'de heyelan riski bulunan afete maruz alanlardaki 278 konut ve 232 iş yeri için tahliye kararının ardından binaların boşaltılmasına yönelik hazırlıklar yapılıyor.

Elazığ'da riskli 278 konut ve 232 iş yeri tahliye ediliyor!

Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski taşıyan 278 konut ve 232 iş yeri için tahliye kararı alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre bölgedeki çalışmalar hassasiyetle sürüyor.

Elazığ'da 278 konut ve 232 iş yeri tahliye ediliyor!

Elazığ Valiliği, Maden ilçesinde heyelan riski bulunan afete maruz alanlarda yer alan 278 konut ve 232 iş yerinin tahliye edileceğini duyurdu.

Elazığ Çaydaçıra TOKİ'de 220 ev tahliye edildi!

Elazığ Merkez Çaydaçıra Mahallesi'nde dar gelirli ailelere yönelik inşa edilen TOKİ konutlarında evlerin 220'si kiralandığı ve hiçbir ödeme yapılmadığı için tahliye edildi.

Elazığ'da 1 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ'da yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Elazığ'da satılık arsa 1 milyon 200 bin TL!

Elazığ'da bulunan arsanın bedeli 1 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Arsa ihale usulüyle 20 Ağustos 2013'te satışa çıkacak...

Elazığ'da 39 adet arsa satışa çıkarılıyor!

Elazığ Merkez'de 39 adet arsa 515 bin 375 TL ile 1 milyon 824 bin 935 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılacak..

Elazığ'da 3 arsa satışa çıkıyor!

Elazığ Defterdarlığından verilen ilana göre Elazığ'da 3 arsa açık teklif usulü ile satışa çıkıyor...

Elazığ Sürsürü TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

1 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Elazığ Sürsürü'de başvuru dönemi yarın başlıyor...

Elazığ tahliye Haberi

Elazığ tahliye

Elazığ Maden ilçesinde heyelan riskine sahip 278 konut ve 232 iş yeri için valilik tarafından tahliye kararı alındı. Valilikten yapılan açıklamada, heyelan riski bulunan, afete maruz kalan alanlardaki yerlerde tahliye edilenler için barınma yerleri temin edildiği belirtildi.

HaberTürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, valiliğin yazılı açıklamasında risk altındaki konut ve işyerlerinin tahliye işlemlerinin başladığı belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi: 

"Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hazırlatılan Maden ilçemiz Camiikebir mahallesindeki aktif ve olası heyelan alanlarının jeolojik-jeoteknik değerlendirme raporuna istinaden İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Maden ilçemizde heyelan riski bulunan afete maruz alanlarda kalan 278 konut ve 232 işyerinde bugün itibariyle tahliye işlemlerine başlanılmıştır ve bu kapsamda tahliye edilen vatandaşlarımıza barınma yeri temini ve kira yardımı gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra...