30 / 04 / 2024

elazığ toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

elazığ toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Elazığ İli Maden İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Elazığ Maden Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Elazığ İli Maden İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ TOKİ projesindeki 363 konut sahiplerini buldu!

Elazığ’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaat çalışmaları devam eden 363 konutun sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildi. Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar, sevinç yaşadılar. 

Elazığ TOKİ 277 konut ihalesi 16 Ekim'de!

Elazığ İli Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 277 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ekim'de yapılacak.

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura çekimi!

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Daire fiyatlarının 87 bin 500 TL'den başladığı projede konutlar emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi 16 Ekim'de açılacak!

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Yüzde 60'ı gerçekleştirilen hastane binası, yüklenici firmanın sözleşmedeki taahhüdü gereği 16 Eylül 2015 tarihinde teslim edilecek.

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı!

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı. Bakan Güllüce:''Türkiye düne kadar, patates, soğan, sarımsak, kuru üzüm ve incir satıyordu. Şimdi helikopter satıyor'' dedi.

Toki Çukurova'da 200 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nin bahçesinde bulunan poliklinikler yıkılarak, aynı alanda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Devlet Hastanesi yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Toki'ye ihale sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

TOKİ Elazığ'da 10 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Elazığ İli Baskil İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

elazığ toki devlet hastanesi inşaat yapım işi Haberi

elazığ toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Elazığ İli Maden İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün saat 14.30'da yapılacak.



İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için