07 / 05 / 2024

elazığ toki emekli

elazığ toki emekli

Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. Kayabaş, "TOKİ Elazığ için konut yapılması kapsamında proje çalışmalarına başlamış bulunmaktadır." dedi.

TOKİ Elazığ Zafran emekli kura 2017!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Emeklilere Özel Konut Projesi kapsamındaki 256 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Elazığ Zafran emekli kura 2017...

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi projesinde yer alan256 konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura!

Aksaray Merkez TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 300 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün yapılacak. Daire fiyatlarının 77 bin 600 TL'den başladığı projede peşinat bedeli 9 bin 312 TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura!

TOKİ Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi ertelendi. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

elazığ toki emekli Haberi

elazığ toki emekli

Elazığ'da TOKİ tarafından emekliler için yapılması planlanan konut projesinin ne zaman hayata geçirileceği merak ediliyor. 


Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. 


Çalışmalar kapsamında Elazığ'da da evi olmayan emekliler için konut yapımı planlanmıştı. Bu kapsamda dernek şubeleri aracılığıyla başvurular alınmış ve umutlu bekleyiş başlamıştı. 


Alınan bilgiye göre TOKİ, Elazığ'da emekliler için 500'ün üzerinde konut yapacak. Konut almak için dernek şubelerine yapılan başvuru sayısının 5 Bin'i geçtiği belirtildi. 


Tüm İşçi Emeklileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, yaptığı açıklamada, TOKİ'ye 505 konut yapılması talebinde bulunduklarını, bu konuda tüm prosedürlerin tamamlandığını kaydetti. Ancak konutların yapımına ilişkin bugüne kadar herhangi bir adım atılmadığını belirten Kayabaş, ilgili kuruma dilekçe ile bilgi talebinde bulunduklarını kaydetti. İlgili dilekçeye Toplu Konut İdaresi...