15 / 05 / 2024

elazığ toki ihale

elazığ toki ihale

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 24 Ocak 2020'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde 4 etap olmak üzere toplam 1564 ev ihale edildi. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

TOKİ Elazığ millet bahçesi ihalesi Pazartesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ'da da millet bahçesi yapacak. Söz konusu ihale 28 Ocak 2019 Pazartesi günü yapılacak...

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

Elazığ TOKİ projesindeki 363 konut sahiplerini buldu!

Elazığ’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşaat çalışmaları devam eden 363 konutun sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildi. Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar, sevinç yaşadılar. 

Elazığ TOKİ 277 konut ihalesi 16 Ekim'de!

Elazığ İli Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 277 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk 363 konut ihalesi 26 Nisan'da!

TOKİ'nin Elazığ İli Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi'nde hayata geçireceği 363 konut için ihale tarihi belirlendi.

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura çekimi!

Elazığ TOKİ Zafran Mahallesi kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Daire fiyatlarının 87 bin 500 TL'den başladığı projede konutlar emeklilere özel olarak satışa çıkıyor.

elazığ toki ihale Haberi

elazığ toki ihale

TOKİ Elazığ 20 bin kişilik seyirci kapasiteli stadyum uygulama projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de...