05 / 05 / 2024

Elazığ TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası ne zaman yapılacak

Elazığ TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası ne zaman yapılacak

İmar Hak Sen girişimiyle TOKİ'ye yaptırılan 484 konut projesinin son ayağı olan kura çekim töreni önceki gün Elazığ'da gerçekleştirildi. Törende başlayan tartışmalar daha sonra karakolda devam etti. Tartışmaların devamında kura çekimi iptal edildi.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Elazığ Sivrice'de 305 konut hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ’da 20 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin 2. senesinde Sivrice'de tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Geçtiğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerine kaybeden vatandaşlar için inşa edilen 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi. 

Elazığ ve Malatya'daki konutlar yaz aylarına kadar hak sahiplerine teslim edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Elazığlı depremzedeler evlerine kavuştu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında TOKİ tarafından inşa edilen konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020?

TOKİ Elazığ kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Elazığ TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Bergama’da TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Bergamalılar’ın yıllardır beklediği TOKİ’de hak sahipleri, noter huzurunda çekilen kura sonuçlarıyla belirlendi.

TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

TOKİ İstanbul 2019 konutları için kuralar çekilmeye başlandı. Kurada ismi çıkan vatandaşlar şimdi hak sahibi belirleme kurası ile beraber sözleşmenin nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki TOKİ 2019 hak sahibi sözleşmeleri nasıl imzalanacak?

Elazığ TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası ne zaman yapılacak Haberi

Elazığ TOKİ-İmar Hak Sen konut kurası ne zaman yapılacak

İmar Hak Sen girişimiyle TOKİ'ye yaptırılan 484 konut projesinin son ayağı olan kura çekim töreni önceki gün Elazığ'da gerçekleştirildi. Törende başlayan tartışmalar daha sonra karakolda devam etti. Tartışmaların devamında ise kura çekimi iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi. 


İmar Hak Sen'in üyelerine yönelik yaptırdığı 484 konut son ayağı olan kura çekim töreni Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda gerçekleşti. 


İmar-Sen Elazığ Şube Başkanı Abdullah Gürbüz, törende yaptığı konuşmada, vatandaşların konutlarına Ramazan ayı sonunda kavuşacağını belirterek, yapılan konutların TOKİ'nin Türkiye genelinde yaptığı en iyi proje olduğunu söyledi. 


Gürbüz'ün konuşmasının ardından kura çekimine geçildi. Önce Konut kura çekimi isimler okundu, ardından, vatandaşlar kendi elleriyle oturacağı konutun kurasını çekti. Kura çekimleri tamamlanmadan salonda tartışmalar başladı. Daha önce bodrum katlarının kuraya dahil edilmeyeceğinin söylendiğini ve kura çekiminde...