02 / 05 / 2024

elazığ toki

elazığ toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla 17 bin 800 konuttan oluşan projeyi hayata geçiriyor.

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman?

Elazığ TOKİ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Elazığ Zafran TOKİ'de teslimler sona eriyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi 25 Eylül'de!

Elazığ İli Baskil İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'da saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Elazığ'a 1.365 yeni konut!

Son 4 yıldır mahalle konseptinde konut üretimine ağırlık veren TOKİ, Elazığ Bizmişen Aşağı Holpenek'teki yeni konut alanında bölge sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni bir mahalle kuruyor...

TOKİ Elazığ Zafran'da konut teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Elazığ Zafran projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ Elazığ Bizmişen Aşağı Holpenk başvuruları başladı!

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Standart Grup'ta 30 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez başvuruları bugün başlıyor. Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde 7 adet daire bulunuyor. 

elazığ toki Haberi

elazığ toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla 17 bin 800 konuttan oluşan projeyi hayata geçiriyor.

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan, 41 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un koordinesinde, yıkılan veya ağır hasar gören evlerin yerine yapılması planlanan yaklaşık 20 bin konuttan inşasına başlanan 17 bin 800 konut hızla hayata geçiriliyor.

Anadolu Ajandı'nda yer alan habere göre; bir yaşam alanı olarak planlanan çalışmalar kapsamında içerisinde iş yeri, cami, fırın, dinlenme alanları, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarının da bulunduğu konut projeleri ile depremin vurduğu Elazığ'ın daha modern, daha yaşanabilir bir kent görünümüne kavuşması planlanıyor. 

"Konutlarımızın inşası büyük bir hızla...