03 / 05 / 2024

elazığ yatırım

elazığ yatırım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Elazığ'da mermercilik sektörü canlandı!

Elazığ'da en önemli sektörlerden olan mermercilikte bu yıl büyük canlılık yaşanıyor. Uzak Doğu ve Arap ülkelerindeki yapılaşma sektöre olumlu yansıdı.

Elazığ'ın yatırım fırsatları AB ülkelerine anlatıldı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bölgenin yatırım fırsatları Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Multi Anadolu şehirlerine 300 milyonluk yatırım yapacak!

Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi Anadolu'da 300 milyonluk yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi, Anadolu şehirlerine 300 milyon TL yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye'de Adana, Elazığ ve Diyarbakır'a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Multi, Anadolu'da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

İdris Güllüce: 10 aylık yatırım 90 milyar lira!

İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 1 Ocak 2014'ten bugüne kadar planlanan yatırım miktarının 90 milyar lira olduğunu söyledi.

Elazığspor Yatırım, Turizm, Gayrimenkul, Petrol ve İnşaat A.Ş. kuruldu!

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor Yatırım, Turizm, Gayrimenkul, Petrol ve İnşaat A.Ş'nin kurulduğunu, hafta başından itibaren şirketin ''pay'' olarak satışa sunulacağını belirterek, ''Burada önemli olan elde edilecek gelirle Elazığspor'u

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

elazığ yatırım Haberi

elazığ yatırım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) tarafından kentin yatırım fırsatları, Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki iş adamlarına anlatıldı.


Elazığ TSO tarafından yatırım fırsatları, Cazibe Merkezleri Programı ve kentte uygulanan diğer devlet desteklerinin tanıtımı amacıyla AB ülkelerinde başlatılan tanıtım ve bilgilendirme toplantıları sona erdi. Almanya, Hollanda ve Fransa’da gerçekleşen toplantıların iş adamları tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi.


Bir hafta süren bilgilendirme ve tanıtım toplantıları kapsamında çok sayıda iş adamı ile bir araya geldiklerini belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Elazığ Valiliğinin destekleri ile Elazığ TSO tarafından AB’nin çok önemli, Türklerin çok yoğun olduğu Hollanda, Almanya ve Fransa’da, 11 kişilik bir heyetle bir hafta süren çok yoğun bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdiklerini söyledi.


Program kapsamında Hollanda’da Elazığlı gurbetçilerin en yoğun olduğu kent olan Den Haag...