27 / 05 / 2024

elazığ yimpaş binası

elazığ yimpaş binası

Elazığ'da uzun yıllardır atıl durumda bulunan Yimpaş binası, Elazığ Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gündeme alınarak görüşüldü ve Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda Yimpaş binasına imar izni verildi.

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...

Elazığ'da hasar gören 98 okul binası kullanılmayacak! 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ'da eğitime verilen aranın yarın sona ereceğini açıkladı. Selçuk, "Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Diyarbakır’daki 98 okulda eğitim yapılmayacak" dedi...

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Elazığ'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Elazığ 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Elazığ İl, Merkez İlçe, 2567 ada, 13 parsel, Aşağı Holpenk Köyü'nde yer alan fabrika binasını 6 milyon 819 bin 205 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Elazığ'a yeni hizmet binası!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası'nın ihalesini 11 Temmuz 2018'de gerçekleştirecek.

Aydın Yimpaş binası sağlık kompleksine dönüşüyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da bulunan yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Yimpaş binası yeni görünümüne kavuşuyor. Bina, 7 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksine dönüştürülüyor.

Elazığ'da 14 milyon 970 bin TL'ye icradan satılık fabrika!

Elazığ Merkez'de yer alan 12 bin 915 metrekare yüzölçümlü fabrika binası ve arsası 14 milyon 970 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Elazığ Defterdarlık binası ihalesi 14 Nisan'da!

Elazığ Defterdarlığı binasının yapımına ilişkin ihale 14 Nisan tarihinde yapılacak. Arsa karşılığı yapılacak bina ile defterdarlık artık kiradan kurtulmuş olacak.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

elazığ yimpaş binası Haberi

elazığ yimpaş binası

Yapılan çalışmalar sonucu, Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen Yimpaş binasının, yerine otelcilik ve turizm meslek lisesi yapılmasına olanak sağlayan imar kararı, Elazığ Belediyesi Şubat ayı toplantısında görüşülerek karara bağlandı. Yapılan oylama sonucunda oy birliği ile Yimpaş binasına imar izni çıktı. 

Yimpaş binasına imar izninin verildiği kararda, "Tapunun Elazığ ili. merkez Rüstempaşa Mahallesi, Ada: 1728, Parsel: 2 üzerinde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan Elazığ 1/1000 Uygulama İmar Planı 30L-IIC imar paftasında mevcut planda E:2.00, hmax: 35.50 yapı nizamında ticaret alanı içerisinde yer almaktadır. Söz konusu alanın yapılaşma koşulları değiştirilmeden mesleki ve teknik Anadolu lisesi (otelcilik ve turizm meslek lisesi) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait hizmet binası yapılması amacıyla eğitim alanı olarak düzenlenmesine dair hazırlanan plan tadilat talebinin çekme mesafelerine uymak...