14 / 05 / 2024

elazığda 1 milyon fidan dikim hedefi

elazığda 1 milyon fidan dikim hedefi

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Orman Haftası kapsamında Elazığ’da 150 bine yakın fidan dağıttıklarını ifade ederek, bölgede yıl sonuna kadar 1 milyondan fazla fidan dağıtmayı hedeflediklerini söyledi...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından Adana Seyhan'da yükselen Dreamsterdam'da daire fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Peker GYO Almanya'da 1 milyon Euro'ya şirket kurdu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Almanya'da yapacağı yeni yatırımları gerçekleştirmek üzere oluşturduğu yeni yapılanmanın bir parçası olarak Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu 1 milyon Euro sermayeli Almanya Düsseldorf merkezli Peker GYO Global GMBH şirketini kurdu. 

Bolu'da 1 milyon 270 bin konut, alıcısını bekliyor!

Bolu'da 2020 yılında 1 milyon 270 bin konut, alıcısının bekliyor. Bu durumda, gayrimenkul sektöründe yeni bir fon kurulması önerildi.

TOKİ Elazığ'da 1.400 konut için düğmeye bastı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ 1.400 konut için düğmeye bastı. İlk etapta 400 rezerv konut depremzedelere verilecek...

Çankırı'da 1 milyon liraya restore edilen müzenin temeli çöktü!

Çankırı'da üç yıl önce 1 milyon TL harcanarak müzeye çevrilen tarihi binanın temellerinde çökme meydana geldi. Müze süresiz olarak kapatıldı. 

İmar barışıyla İstanbul'da 1.7 milyon kişinin sorunu çözüldü!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmar barışıyla İstanbul'da 1 milyon 700 bin vatandaşımızın sorununu çözdük" dedi...

Ankara'da 1 milyon 94 bin TL'ye satılık arsa!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı Saray'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 94 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da 1 milyon 600 bin yapı denetlenmeli!

İstanbul Mimarlar Odası, bu yılki İstanbul ve Deprem Sempozyumu'na hazırlanıyor. Konunun uzmanları ise yine İstanbul'un olası bir depreme hazır olmadığı görüşünde birleşiyor ve İstanbul'da 1 milyon 600 bin yapının denetlenmesi gerektiğini belirtiyorlar..

Quattordici Çeşme Ayasaran'da 1 milyon 550 bin dolara!

Arsa alanı 3 bin 286 metrekare olarak belirlenen Quattordici Çeşme'de 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire bulunuyor. Quattordici Çeşme Ayasaran'da villa fiyatları 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 128 bin TL'lik satılık arsa!

İstanbul Mercan'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik satılık arsa 8 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'de ihaleye çıkıyor.

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik arsa ihaleye çıkıyor!

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik satılık arsa 8 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'de ihaleye çıkıyor.

elazığda 1 milyon fidan dikim hedefi Haberi

elazığda 1 milyon fidan dikim hedefi


Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Orman Haftası kapsamında Elazığ’da 150 bine yakın fidan dağıttıklarını ifade ederek, bölgede yıl sonuna kadar 1 milyondan fazla fidan dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.


Görev alanlarındaki Bingöl, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Malatya, Muş, Tunceli ve Van olmak üzere 8 il ile 70 ilçe ve 103 beldede ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini bildiren Orman Bölge Müdürü Polat, merkez fidanlıkta incelemelerde bulundu. Polat, “Orman Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımıza 150 bine yakın fidan dağıttık. İnşallah bu sene Orman Haftası kapsamında ilkbaharda dikim mevsiminde 100 bine yakın fidanı daha dağıtarak sayıyı 200 bine kadar çıkaracağız. Hedefimizin üzerine çıkıp 1 milyonu geçerek bölgemizin daha yeşil olması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şu anda bulunduğumuz yer Elazığ merkez fidanlığımız. Burada ciddi bir çalışma...