07 / 05 / 2024

Elazığspor stadının ismi

Elazığspor stadının ismi

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor. İnşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksinin çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi artırılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'ye inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde TBMM geldi.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

Alsancak Stadı'nın ihalesi, Ankara'da gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda saat 14.00'te başlayan ihaleye, 17 firma teklif verdi.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi 28 Nisan'da!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alsancak Stadı'nın yenilenme ihalesinin 28 Nisan Cuma günü Ankara'da yapılacağını açıkladı. Yeni stadın iş süresi 500 gün olarak belirtildi.

Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Elazığspor stadının ismi Haberi

Elazığspor stadının ismi

Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu hazırladığı projelerle Bordo-Beyazlı Taraftarları umutlandırdı. Dün sabah İlbey Hotel’de düzenlenen basın toplantısında projeleri ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Devecioğlu, “Elazığspor’un sıkıntılarını ve bu sıkıntılardan nasıl kurtulacağını biliyoruz” 

dedi. Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu’nun açıklamaları şöyle;


“Stadyumun isim hakkıyla ilgili çalışma yapacağız”


“Biliyorsunuz spor kulüplerinin en önemli geliri yayın gelirleri, ikincisi sponsor gelirleri, üçüncüsü bilet gelirleri. Birde reklam, transfer, stadyum gelirleri var. Bu mevcut gelirlerin mali disiplinle kurulmasıyla ilgili çalışmamız var. Elazığspor’un stadyumunun yenilenmesi Gençlik Spor Bakanlığı bütçesi içinde yer alıyor. Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak. Yeni stadyumu GSB, Milli Emlak ve TOKİ yapacak. Stadyum farklı bir yerde yapıldığında mevcut yerin kullanılmasını çok önemsiyoruz. Mevcut yerde yapılacak olan hizmetlerden Elazığspor’a pay aktarılmasını istiyoruz. Çünkü Elazığspor orayı uzun yıllardır...