07 / 05 / 2024

Elazığspor stadyumu son durum

Elazığspor stadyumu son durum

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

Elazığ'da deprem zincirinin son halkaları yaşanıyor!

Elazığ'da yaşanan depremi yorumlayan Prof. Dr. Naci Görür, "2020 depremi temizlik hareketine devam ediyor. Endişe yok. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz" diye konuştu.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Birevim’den Elazığ’da spor kulüplerine can suyu!

Birevim, Elazığspor ile Elazığ’ın alt küme takımlarından Kovancılarspor ve Paluspor'la ana sponsorlukta anlaştı...

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Elazığspor stadyumu son durum Haberi

Elazığspor stadyumu son durum

Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu hazırladığı projelerle Bordo-Beyazlı Taraftarları umutlandırdı. Dün sabah İlbey Hotel’de düzenlenen basın toplantısında projeleri ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Devecioğlu, “Elazığspor’un sıkıntılarını ve bu sıkıntılardan nasıl kurtulacağını biliyoruz” 

dedi. Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu’nun açıklamaları şöyle;


“Stadyumun isim hakkıyla ilgili çalışma yapacağız”


“Biliyorsunuz spor kulüplerinin en önemli geliri yayın gelirleri, ikincisi sponsor gelirleri, üçüncüsü bilet gelirleri. Birde reklam, transfer, stadyum gelirleri var. Bu mevcut gelirlerin mali disiplinle kurulmasıyla ilgili çalışmamız var. Elazığspor’un stadyumunun yenilenmesi Gençlik Spor Bakanlığı bütçesi içinde yer alıyor. Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak. Yeni stadyumu GSB, Milli Emlak ve TOKİ yapacak. Stadyum farklı bir yerde yapıldığında mevcut yerin kullanılmasını çok önemsiyoruz. Mevcut yerde yapılacak olan hizmetlerden Elazığspor’a pay aktarılmasını istiyoruz. Çünkü Elazığspor orayı uzun yıllardır...