08 / 05 / 2024

Elazığspor stadyumu

Elazığspor stadyumu

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Kastamonu'da bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi mecliste!

Kastamonu Gazi Stadyumu'nun kapasitesinin artırılması ve bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Birevim’den Elazığ’da spor kulüplerine can suyu!

Birevim, Elazığspor ile Elazığ’ın alt küme takımlarından Kovancılarspor ve Paluspor'la ana sponsorlukta anlaştı...

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığspor stadyumu Haberi

Elazığspor stadyumu

Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu hazırladığı projelerle Bordo-Beyazlı Taraftarları umutlandırdı. Dün sabah İlbey Hotel’de düzenlenen basın toplantısında projeleri ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Devecioğlu, “Elazığspor’un sıkıntılarını ve bu sıkıntılardan nasıl kurtulacağını biliyoruz” 

dedi. Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu’nun açıklamaları şöyle;


“Stadyumun isim hakkıyla ilgili çalışma yapacağız”


“Biliyorsunuz spor kulüplerinin en önemli geliri yayın gelirleri, ikincisi sponsor gelirleri, üçüncüsü bilet gelirleri. Birde reklam, transfer, stadyum gelirleri var. Bu mevcut gelirlerin mali disiplinle kurulmasıyla ilgili çalışmamız var. Elazığspor’un stadyumunun yenilenmesi Gençlik Spor Bakanlığı bütçesi içinde yer alıyor. Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak. Yeni stadyumu GSB, Milli Emlak ve TOKİ yapacak. Stadyum farklı bir yerde yapıldığında mevcut yerin kullanılmasını çok önemsiyoruz. Mevcut yerde yapılacak olan hizmetlerden Elazığspor’a pay aktarılmasını istiyoruz. Çünkü Elazığspor orayı uzun yıllardır...