15 / 05 / 2024

Elbeşir İnşaat Tophane

Elbeşir İnşaat Tophane

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moataz Al Homsı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tophane, Hacımimi Mahallesi' nde kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beşir Zengin Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşir Zengin Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Azhar Fadıl Ghanım ve Mehmet Beşer Zengin ortaklığında kuruldu. 

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Öz Beşir İnşaat Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öz Beşir İnşaat Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Beşir Kepkın Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Çırçır Caddesi, Ay Yıldızlar İş Merkezi'nde açıldı.

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moataz Al Homsı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tophane, Hacımimi Mahallesi' nde kuruldu.

Kulak inşaat, Adana'nın en büyük konut projesini inşa edecek!

Yüreğir'de kuracağı 'Kulak Kent'in çalışmalarına başlayarak. Adana'nın özel sektör eliyle yapılmış en büyük inşaat projesine imza atmaya hazırlanan Kulak İnşaat, proje kapsamında 120 bin metrekarelik inşaat alanında 18 blok yapacak.

Kulak İnşaat'tan Yüreğir'e 696 dairelik Kulak Kent!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Yüreğir'de yapımına başlanan “Kulak Kent”in, Yüreğir'e ivme kazandıracağını söyledi. Yapımı hızla devam eden ve 696 daireden oluşan Kulak Kent'te, 84-237 aralığında 696 daire yer alıyor...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Adana Yüreğir TOKİ 772 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 772 Adet Konut, 43 Adet İşyeri ve Park Alanı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek...

TOKİ Adana Yüreğir 772 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 772 Adet Konut, 43 Adet İşyeri ve Park Alanı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri yapım işi açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Adana Yüreğir 230 konut inşaat işi ihalesi yarın!

TOKİ Adana İli Yüreğir İlçesi Köprülü Mahallesi 230 Adet Konut, 1' er Adet Teshin Merkezi, Trafo ve Çevre Emniyet Sistemi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılıyor...

Power Pipe Spadana İR İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power Pipe Spadana İR İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azimeh Haroun Alrashidi, Habib Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu

Elbeşir İnşaat Tophane Haberi

Elbeşir İnşaat Tophane

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moataz Al Homsı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tophane, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.


Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, Türkiye sınırları içinde ve yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif...