01 / 05 / 2024

Kulak İnşaat'tan Yüreğir'e 696 dairelik Kulak Kent!

Kulak İnşaat'tan Yüreğir'e 696 dairelik Kulak Kent!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Yüreğir'de yapımına başlanan “Kulak Kent”in, Yüreğir'e ivme kazandıracağını söyledi. Yapımı hızla devam eden ve 696 daireden oluşan Kulak Kent'te, 84-237 aralığında 696 daire yer alıyor...




Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, Yüreğir'de yapımına başlanan “Kulak Kent”in, Yüreğir'e ivme kazandıracağını söyledi.


Kulak İnşaat'ın girişimiyle, Adana'nın hızla gelişen ilçelerinden Yüreğir'de yapımına başlanan “Kulak Kent”in tanıtım toplantısı yapıldı. Yüreğir ilçesinin özellikle son yıllarda hızlı bir gelişim kaydettiğini belirten Tarkan Kulak, Yüreğir'in Adana'nın parlayan yıldızı olacağına inandığını belirterek “Bu bölgenin, Kulak Kent gibi, gerek sosyal yönleriyle, gerekse site özellikleriyle nitelikli, modern yaşam alanlarına layık olduğunu ve ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Kulak Kent'i Yüreğir'de konumlandırdık. Kulak Kent'in Yüreğir'e yeni bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Projemizin Yüreğir'e, Yüreğirli'ye ve tüm Adanamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.


67 bin 187 metrekarelik alan üzerine yapımına başlanan Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgedeki en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Yapımı hızla devam eden ve 696 daireden oluşan Kulak Kent'te, yaşam standartlarını yükselten özellikler ve kişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneklerini değerlendirmek mümkün. Çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor.


Proje, şehir merkezi, otogar, devlet hastanesi, Merkez Park ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakın konumu sayesinde ulaşımda da büyük avantajlar sunuyor. Banka kredisine uygun olan Kulak Kent’te, daireler erken satış avantajlarıyla satışa sunuluyor.


Atakent Mahallesi’nde, MEB Kitap Deposu yanında yapımı hızla devam eden projenin, 2016 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.



Malatya Gerçek


Geri Dön