19 / 05 / 2024

elbistan adliyesi yeni bina

elbistan adliyesi yeni bina

Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Elbistan Adliye Sarayı’nın ihale aşamasına geldiğini belirterek, Elbistan’ın tarihi ve kültürel yapısına uygun bir mimari proje için düzenleme yaptıklarını, ihalenin ise Nisan ayı içinde yapılacağını düşündüğünü söyle

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Elbistan için yeni karar! İlçe başka yere taşınıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ile ilgili önemli bir karar alındı. İlçedeki yeni yapılaşma ile ilgili kararı, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz duyurdu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Elbistan'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Elbistan'ın 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylandı ve imar planları askıya çıktı.

TOKİ'den Kahramanmaraş Elbistan'a 609 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Elbistan’ın yeni imar planı askıya çıktı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen toplantısında alınan karar kapsamında Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı onaylandı ve 29 Nisan'da askıya çıkarıldı.

Elbistan’ın yeni imar planı tamamlandı!

Elbistan Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı tamamlanarak görüşülmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

elbistan adliyesi yeni bina Haberi

elbistan adliyesi yeni bina


Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Elbistan Adliye Sarayı’nın ihale aşamasına geldiğini belirterek, Elbistan’ın tarihi ve kültürel yapısına uygun bir mimari proje için düzenleme yaptıklarını, ihalenin ise Nisan ayı içinde yapılacağını düşündüğünü söyledi.


Kahramanmaraş Elbistan’da bir dizi incelemelerde bulunan Kaynak, Elbistan Adliye Sarayı ve Elbistan E Tipi Kapalı ceza İnfaz Kurumu hakkında bilgiler verdi. Kaynak, Elbistan’ın tarihte çok önemli bir yere sahip olduğunu, büyür bir beyliğe başkentlik yaptığını ifade ederek, Adliye Sarayı’nın bu tarihi yapıyla bütünlük kazanması amacıyla proje üzerinde bazı değişikliklere gittiklerini kaydetti.


Kaynak, şunları söyledi:


“Elbistan Adliye Sarayı’nın uygulama projeleri bitti. Elbistan Adliye Sarayını, büyük bir ihtimalle 30 Mart tarihinden sonra ihale edeceğiz. Yani ana mekanlarımız belli. Kaç kattan oluşuyor, kaç mahkeme olacak onların hepsi belli. Aşağı yukarı 12 bin 500...