04 / 05 / 2024

Elbistan imar plaını

Elbistan imar plaını

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Elbistan'ın yeni imar planı yürürlüğe girdi!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yürürlüğe girmesiyle, inşaat ruhsatı, imar iş ve işlemleri, 23 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Elbistan'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Elbistan'ın 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde onaylandı ve imar planları askıya çıktı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Elbistan’ın yeni imar planı askıya çıktı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen toplantısında alınan karar kapsamında Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı onaylandı ve 29 Nisan'da askıya çıkarıldı.

Elbistan’ın yeni imar planı tamamlandı!

Elbistan Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı tamamlanarak görüşülmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Özelleştirme İdaresi’nden Elbistan Şeker Fabrikası arazisi kararı!

Kahramanmaraş Elbistan Şeker Fabrikası alanında konut, ticaret, ibadet, eğitim ve sağlık alanlarının kullanımına ilişkin olarak hazırlanan nazım ve imar planlarının revizyonuna yönelik itirazlar reddedildi.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Kahramanmaraş Karaelbistan ve Çiçek imar planlarında sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan'da Çiçek ve Karaelbistan Mahelleleri için imar planında son aşamaya gelindi. Elbistan Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Abdullah Paksoy: Elbistan'ın imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, ‘Bereket ve Samimiyet’ parolasıyla hazırladığı projelerini açıkladı. Paksoy, Elbistan'ın imar planı sorununun çözüleceğini söyledi.

Elbistan'ın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İller Bankası tarafından hazırlanan Elbistan İlçesi (Merkez) 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı onaylanıp askıya çıkarıldı.

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

Elbistan imar plaını Haberi

Elbistan imar plaını

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı. Yeniden askıya çıkarılan 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na ilişkin itiraz dilekçeleri ise 14 Ocak 2016 tarihine kadar verilebilecek. İtirazların değerlendirilmesinin ardından tekrar askıya çıkan ve Elbistan’da yapılaşmaya yön verecek olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’ndaki değişikliklere ilişkin tekrar itiraz dilekçesi sunulması için son tarih 14 Ocak 2016 olarak açıklandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından bir süredir hazırlık çalışmaları süren 1/5000’lik Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden Eylül ayında geçti. Askı süresi boyunca, plana itiraz dilekçeleri kabul edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu itirazları değerlendirerek 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nı son hali...