19 / 05 / 2024

Elbistana 160 milyon liralık asfalt

Elbistana 160 milyon liralık asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan'da 160 milyon TL’lik asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi. Ceyhan Nehri’nin düzenlenmesi ve atık sulardan arındırılması da projeler arasında...

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!

Fuzul GYO, İkitelli'de yer alan 2 adet arsayı 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı. İşte ayrıntılar...

Marmara Park AVM 6 ayda 523 milyon 160 bin TL değerlendi: 2 milyar TL'ye yaklaştı!

Marmara Park AVM 2023 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Rapora göre AVM'nin değeri 6 ayda 523 milyon 160 bin TL arttı. Peki Marmara Park AVM'nin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL oldu! Antalya, Kocaeli ve İstanbul zirvede! 

Endeksacom’un verilerine göre; Türkiye'de Kasım itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 185 seviyesinde oldu. Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL olurken, en yüksek değer artışı yaşanan iller de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bereket Varlık Kiralama'nın 230 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 45 gün vadeli, planlanan tutar 160 milyon TL olmak üzere, 230 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracına ilişkin Tertip İhraç Belgesi SPK tarafından onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama 230 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama 45 gün vadeli, planlanan tutar 160 milyon TL olmak üzere, 230 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 160 milyon TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 160 milyon Türk Lirası tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı SPK'ya başvurdu.

İşte BAE şeyhinin Londra’daki 5.5 milyar sterlinlik gizli emlak imparatorluğu!

Birleşik Arap Emirlikleri lideri Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın Londra'daki 170 adetlik emlak imparatorluğunun değerinin 5,5 milyar sterlin olduğu belirlendi. Belgelerde, şeyhin toplamda 1000 kiracıdan yıllık 160 milyon sterlin kira geliri kazandığı ortaya çıktı.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 160 milyon TL'lik 27. Tertip İhraç Belgesi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 160 milyon TL tutarında ve azami 250 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Deniz Finansal Kiralama'nın 160 milyon TL'lik bono itfası tamam!

Deniz Finansal Kiralama'nın TRFDNFK62019 ISIN kodlu, 77 gün vadeli, 160 milyon TL sermaye bedeli tutarlı bono itfası tamamlandı. 

Deniz Finansal Kiralama 160 milyon TL finansman bono itfası yapıldı! 

Deniz Finansal Kiralama tarafından satışa sunulan TRFFFKR91915 ISIN kodlu 77 gün vadeli 160 milyon  TL nominal değerli finansman bonosunun itfa işlemi gerçekleştirildi...

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Elbistana 160 milyon liralık asfalt Haberi

Elbistana 160 milyon liralık asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan için düşünülen projeleri açıkladı. Erkoç, 160 milyon TL’lik asfalt aldıklarını ve çalışmalara başlandığını söyledi. Ceyhan Nehri’nin düzenlenmesi ve atık sulardan arındırılması da projeler arasında yer alıyor.


Ak Parti Elbistan seçim bürosunun açılış törenine katılmak üzere Elbistan’a gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan’ı ilgilendiren projeler ve gelinen süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Erkoç, “Yeni yapılandık, bütün şehir olduk. Artık her yer büyükşehir, her yer merkez. Kahramanmaraş’a büyükşehir binası yapıyoruz. Burada da bir merkezimiz olacak. Bir binamız olacak. Telekom’a ait binayı kiraladık. Yeni dönemde yapılanmamızı yaptık. İhaleleri gerçekleştirdik. 160 milyon TL’lik yol ihalesi yaptık. Yüzde 45 iskonto ile gerçekleştirildi. Müteahhit başladı. Bir merkez Elbistan’a kurduk. Bir merkez 12 Şubat ilçemizde yer alıyor. İki...