28 / 07 / 2024

elbistana hastane kuracak

elbistana hastane kuracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Elbistan'a 300 yatak kapasiteli hastane inşa edecek. Hastane, 125 dönüm üzerinde yer alacak..

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

Çinli yatırımcılar Türkiye'de hastane kuracak!

Çin İş İnsanları Federasyonu Başkan Yardımcısı Liying Tang, Türkiye'de hastane kurmak istediklerini söyledi.

Türkiye El Bab’a hastane kuracak!

Türkiye El Bab’a 200 yatak kapasiteli hastane kuracak. Kurulacak hastanenin doktorları Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de eğitilen Suriyeli doktorlar ve hemşirelerden oluşacak.

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

Taca İnşaat, Afrika'da hastane kuracak!

Japon devin Afrika’da başlattığı hastane yatırımlarının hem tasarımını hem de inşaatını Taca gerçekleştirecek. İlk hastane 80 milyon dolara Cibuti’de kurulacak.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Echomar Sağlık Grubu Göztepe’ye hastane kuracak!

Echomar Sağlık Grubu, 50 milyon dolarlık hastane yatırımı yapacak. Gelecek yıl gerçekleştirilecek yatırımla İstanbul Göztepe'de kurulacak hastane, 200'ü aşkın yatak kapasitesine sahip olacak ve içinde tüm branşları barındıracak.

Ferit Şahenk ve Mehmet Ali Aydınlar hastane kuracak!

Kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Liv Hostipal, 3 yeni hastane daha kuracak!

Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor. Liv Hospital, çok sayıda yabancı hastaya tedavi hizmeti sağlıyor...

Sağlıkta dönüşümle birlikte hastane gemi geliyor!

Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 sağlık serest bölgesi kuracak ve 2 adet hastane gemi yapılacak. Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak..

Türkerler Holding Çiftçi Towers'ı inşa ediyor!

Geçen yılın başında İstanbul, Zincirlikuyu'da 45'er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers'ın temelini attı. Aynı anda Ankara ve İzmir'de büyük projelere başladı. İzmir, Bayraklı'da 2 bin 60 yataklı bir hastane kuracak...

İki dev hastane sil baştan!

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastaneleri yıkılıp yeniden yapılacak. Her iki hastane binasının üstü ambulans helikopter pisti olacak...

BAGFAS, Türkiye'de 175 milyon dolarlık tesis kuracak!

BAGFAS, Türkiye'nin ilk granül stabilize amonyum nitrat ve granül kalsiyum amonyum nitrat tesisini kuracak

elbistana hastane kuracak Haberi

elbistana hastane kuracak

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca yaptığı açıklamada, " Elbistan'a 300 Yataklı Bölge Hastanesi kurulması yönünde çalışma yürütülüyordu. Bölge Hastanesi için Elbistan Devlet Hastanesi'nin arka tarafında bulunan ve SSK'ya ait 125 dönümlük arazinin tahsisi geçtiğimiz aylarda gerçekleşti. Hastane TOKİ tarafından yapılacak."...