02 / 05 / 2024

Elbiz İnşaat

Elbiz İnşaat

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

Halkın ekonomiye güveni tam!

TÜİK Eylül ayı konut satış grafiğini değerlendiren Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Açıklanan raporlar halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir” dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benevre Beytepe Projesi'nde etkinlik zamanı!

Elbiz İnşaat Garantisi imzasıyla hayata geçirilen ve teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor.

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

Benevre Beytepe'de yaşam başlıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen ve teslime 10 ay kalan Benevre Beytepe Projesi, yeni yılda ev sahibi yapıyor.

Küçük evler ilgi odağı oldu!

Konut projelerine olan ilginin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, vatandaşın konut tercihinin de değiştiğini vurguladı.

Halkın ekonomiye güveni tam!

TÜİK Eylül ayı konut satış grafiğini değerlendiren Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Açıklanan raporlar halkın ekonomiye olan güveninin arttığının en önemli işaretidir” dedi.

Vatandaşın yeni gözdesi küçük evler!

Başkent, yeni nesil konut projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Konut projelerine olan ilginin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, vatandaşın konut tercihinin de değiştiğini vurguladı.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Konut sorununun çözümü için uzun vadeli politika uygulanmalı!

Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Yılmaz Türkoğlu, "Türkiye'de konut sorunun çözümü için kısa vadeli programlar yerine uzun vadeli politikaların uygulamaya geçilmesini düşünmekteyim" dedi.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Elbiz İnşaat Haberi

Elbiz İnşaat

30 Ağustos 2017’de kapılarını açmaya hazırlanan Benevre Beytepe’de gerçekleşen özel davet, Meriç Çalışan’ın sahne alması ile başladı. Çok sayıda seçkin ismin katıldığı davette, Elbiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, davetliler ile yakından ilgilendi. Elbiz İnşaat olarak 30. Yıllarını doldurmanın mutluluğunu ifade eden Türkoğlu, geceye özel olarak yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Elbiz İnşaat olarak kaliteli çizgimizden ödün vermeden bu zamanlara kadar geldik. Bu 30 yılda birçok başarılı projeyi vatandaşımıza sunmanın onurunu ve gururunu yaşadık. Son olarak da Ağustos 2017’de teslim edeceğimiz ve şu an içinde bulunduğumuz Benevre Beytepe projesini Başkentli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Sosyal donatı alanları kapılarını açtı

Benevre Beytepe konut sahiplerine birçok avantajı ve konforu sunacak olan sosyal donatı...