09 / 05 / 2024

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi kuruldu

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi kuruldu

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Ataşehir Küçükbakkalköy Mahalesi 'nde Timucin Cengiz Bota Müdürlüğü 'nde kuruldu.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vencut Enerji Üretim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Bıyıklı tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Gamze Erçel’in iki katlı cam evi! 

Gamze Erçel'in sosyal medyada evinden film izlerken paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Fotoğraftan sonra Erçel'in evi merak konusu oldu. İşte ev karantinasındaki Gamze Erçel'in merak edilen evi...

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi kuruldu Haberi

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi kuruldu

Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Timucin Cengiz Bota Müdürlüğü'nde kuruldu.


Elçin Enerji Üretim Limited Şirketi iş konusu;1- Şirket, her türlü elektrik enerjisi üretim tesisinin kurulması, işletmeye alınması ve işletilmesi, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitesinin müşterilere satışı ve anılan işlerle ilgili her türlü mühendislik, proje geliştirme ve danışmanlık işleri ile iştigal eder.    2- Şirket bu maksat ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için; a)   Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için lüzumlu gördüğü her türlü gayrimenkul ve menkulleri alabilir veya inşa edebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hak tesis edebilir, ipotek veya rehin alabilir, ipotek veya rehin verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri...