10 / 05 / 2024

Elegance banyo

Elegance banyo

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Kale Banyo ile yenilenme zamanı!

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

Elegance banyo Haberi

Elegance banyo


VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor. 

Mat siyah ve beyaz lake alternatifleriyle sunulan banyo mobilyaları, tezgah altı ya da üstü seramik lavabolarla tamamlanıyor. Mermer tezgahlı lavabo dolabı geniş kullanım alanı sunarken, klozetler ise ahşap veya duroplast kapaklarla kombinlenebiliyor. 

Elegance armatürler; krom, altın ve bakır renk seçenekleri, kuğu formlu çıkış uçları ve seramik görünümlü kumanda kollarıyla dikkat çekiyor. Serinin klasik çizgisini devam ettiren armatürler, suyun akış hızını ayarlayan özel kartuşu sayesinde, lavabo bataryalarında dakikada maksimum 9 litre su akışı...