27 / 04 / 2024

elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar

elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar

Elektrik aboneliği almak isteyen kimselerin ilgili elektrik dağıtım şirketine gitmeleri gerekiyor. Peki, elektrik aboneliğini almak için başvuruda gerekli evraklar nelerdir? Elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar?

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dinek tarafından kuruldu.

Bugracan Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugracan Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de Ahmet Dörtkaya tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Pnm Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pnm Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Meral Çal tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadri Bingöl tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loda İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 350 bin TL sermaye bedeli ile Kartal’da kuruldu.

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kenan Çelik, İlker Güçlü ve Ahmet Kıdeyş ortaklığında 60 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Berkan Peker tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Energiya Elektrik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Energiya Elektrik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sedat Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar Haberi

elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar

Elektrik abonelik bedeli 2015!

Elektrik aboneliği almak isteyen kimselerin ilgili elektrik dağıtım şirketine gitmeleri gerekiyor. Müracaatlar ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor.


Başvuru sırasında gerekli olan evrakların temin edilmiş olması ve abonelik ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, gerekli evraklar nelerdir? Elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar?


Başvuruda bulunan mülk sahibi ve/veya sahipleri veya vekili, mülk kiraya verilmiş ise yazılı beyan etmesi kaydıyla kiracı;


a) Tapu kaydı ve Belediye ve Yapı Denetim Kuruluşu onaylı elektrik projesi,


b) İmar alanı içerisinde bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 30, 31 inci maddelerine göre yapı kullanma izni,


c) Köy yerleşik alanları ve civarında ve mezralarda bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 27, 30 uncu maddelerine göre yapı kullanma izni,


d) İmar ve köy yerleşim alanları dışında bulunanlar, Çevre ve...