03 / 05 / 2024

elektrik bağlantı bedeli

elektrik bağlantı bedeli

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için elektrik dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyenler ne yapmalı? Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Kesit Bağlantı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesit Bağlantı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müge Nurdan Keskin tarafından kuruldu.

Konutlara elektrik bağlantısı için 5 yıl beklemeye son!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) konutlara elektrik bağlantısı için düzenleme getirdi. Artık konutların şebekeye bağlanması sırasında gecikme yaşanmayacak.

FETÖ bağlantılı şirketlerinin satış bedeli Hazine'ye aktarılacak!

OHAL kapsamında yayınlanan 687 sayılı KHK ile FETÖ ile bağlantısı tespit edilen şirketler hakkında düzenleme yapıldı. El konulan şirketlerin satışıyla elde edilecek gelir, Hazine’ye devredilecek.

Cenal Elektrik Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesi için kamulaştırma!

Cenal Elektrik Üretim Anonim Şirketi Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Çanakkale İli Sınırları İçerisinde Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması hakkında Karar Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliği değişikliği!

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 30 Temmuz 2016 tarihinde 29786 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Elektrik güvence bedeli 2016!

Bir ev ya da işyerine elektrik bağlatmak ya da abonelik almak için BEDAŞ'a müracaat edilebiliyor. Peki, elektrik güvence bedeli nedir? Elektrik güvence bedeli ne zaman alınır? Elektrik güvence bedeli 2016 ne kadar?

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

Doğalgaz bağlantı bedeli 2015!

Ev veya işyerinize doğalgaz bağlattırabilmeniz için gerekli belgeler ile dağıtım şirketine müracaatınızı yapmanız ve bağlantı bedelini ödemeniz gerekiyor. Peki, doğalgaz bağlantı bedeli 2015 ne kadar?

Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için elektrik dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyenler ne yapmalı? Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

3. köprünün bağlantı yollarının yapımı durduruldu!

Mimarlar Odası'nın açtığı dava sonucunda 8. İdare Mahkemesi, 3. Köprü'nün bağlantı yollarının yapımını durdurdu. İşte mahkemenin iptal gerekçeleri...

Emlak Konut Ispartakule kura başvuru bedeli!

Toplamda 1.500 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu Ispartakule'de 240 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule kura başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede kura tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Projede 33 adet ticari ünite bulunuyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Alt gelir, orta gelir ve özel durum grubu kapsamında satışa sunulan Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

elektrik bağlantı bedeli Haberi

elektrik bağlantı bedeli

Elektrik bağlantı başvurusu nasıl yapılır?

Yeni bir tesis veya kullanım yeri için elektrik dağıtım sistemine bağlanmak suretiyle elektrik enerjisi temin etmek isteyen gerçek veya tüzel kişi, dilekçe ile ilgili şirkete doğrudan başvurur.


Başvuruda bulunan mülk sahibi ve/veya sahipleri veya vekili, mülk kiraya verilmiş ise yazılı beyan etmesi kaydıyla kiracının bazı belgeleri temin etmeleri gerekiyor. Elektrik bağlantı başvurusu için gerekli olan belgeler şu şekilde sıralanıyor.


a) Tapu kaydı, Belediye ve Yapı Denetim Kuruluşu onaylı elektrik projesi,


b) İmar alanı içerisinde bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 30, 31 inci maddelerine göre yapı kullanma izni,


c) Mezralarda, köy yerleşik alanları ve civarında bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 27, 30 uncu maddelerine göre yapı kullanma izni,


d) İmar ve köy yerleşim alanları dışında bulunanlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri'nden...