25 / 07 / 2024

elektrik dağıtımları detaş

elektrik dağıtımları detaş

Bazı basın yayın organlarında tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlıklar yapıldığı ve bununla bağlantılı olarak iller bazında farklı fiyatlandırmalara gidileceği konusundaki haberler, DEDAŞ tarafından kesin bir dille yalanlandı...

Elektrik faturalarına büyük zam! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği güncelleme istedi! 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) Başkanı Barış Eldeniz, elektrik fiyatlarının piyasadaki maliyetleri yansıtacak şekilde yükselmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu durum gerçekleşirse elektrik faturalarına büyük zam gelecek. İşte detaylar...

EPDK açıkladı! Deprem bölgesindeki elektrik dağıtım firmalarının borçları ertelendi!

EPDK'nin 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen kentlerdeki 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin ertelenmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Global Teknik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Taşyaran ve Bişra Merduvan ortaklığında kuruldu.

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Brk Emlak İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brk Emlak İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Altunbudak tarafından kuruldu.

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Küçükatasayan tarafından kuruldu.

elektrik dağıtımları detaş Haberi

elektrik dağıtımları detaş

Bazı basın yayın organlarında tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlıklar yapıldığı ve bununla bağlantılı olarak iller bazında farklı fiyatlandırmalara gidileceği konusundaki haberler, DEDAŞ tarafından kesin bir dille yalanlandı.



Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, Mardin ve Diyarbakır’dan tarımsal sulama abonelerinin elektrik borçlarının ödenmesi noktasında bazı kesimler tarafından ilave taleplerle ilgili çalışma yapıldığı yönünde bazı basın organlarında yer alan haberleri değerlendirdi. Üstün, söz konusu çabaları takdirle karşıladıklarını belirterek, şöyle dedi:


“Ancak elektrik dağıtım bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırmanın söz konusu olmadığını net bir biçimde açıklamak istiyorum. Kesinlikle illere göre farklı bir fiyatlandırma veya pazarlık söz konusu değildir. Dicle Elektrik Dağıtım bölgesindeki tüm illerimizde uygulamalarımız ve fiyatlandırmalarımız tüm çiftçiler için aynıdır. Bu noktada çiftçilerimizin de şirketimiz tarafından yapılmayan hiçbir...