11 / 05 / 2024

elektrik kesintleri 19 kasım

elektrik kesintleri 19 kasım

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ile Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın ve Karabük'te 19 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Elektrikler gidecek! Yarın İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? 19 Mayıs 2023 Cuma elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 19 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbullular hemen bakın! Yarın elektrikleriniz gidecek! 19 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 19 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Hyundai Kona Elektrik'te inanılmaz kampanya! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona Elektrik'i kapsayan Haziran ayı kampanyasını başlattı! Hyundai Kona'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Electrolux beyaz eşyalarda büyük kampanya! Şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye! 19 Mayıs 2022 fiyat listesi

Electrolux ikili beyaz eşyalarda büyük fırsat başladı. Electrolux 30 Haziran'a kadar seçili ikili beyaz eşya alımlarına şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye ediyor. İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca elektrik süpürgelerinde 300 TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Action Force elektrik süpürgelerinde Nisan indirimi başladı. Peki Karaca elektrik süpürge özellikleri neler? Karaca elektrik süpürgesi fiyatları ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi...

Elektrik ve gaz faturalarında 'kıyasen' düzenleme!

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, çalışan ve tüketicilerin sağlığının korunması amacıyla sayaç okumalarının yapılamayacağı bölgelerde elektrik ve doğal gazda 3 ay süreyle "kıyasen fatura düzenlemesi" yapılacak.

Salta Mühendislik Elektrik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta Mühendislik Elektrik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Pınar tarafından 10bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Sıtkı Bozkulak tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Özkan Sokak'ta kuruldu.

Miva İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miva İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Recep Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Kızılay Caddesi'nde kuruldu.

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Erkan ve Abdullah Engür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Beypa Yapı Malzemeleri İnşaat Tekstil Elektrik Elektronik Gıda Mob.San.ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypa Yapı Malzemeleri İnşaat Tekstil Elektrik Elektronik Gıda Mob.San.ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Yıkılmaz tarafından 250 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

elektrik kesintleri 19 kasım Haberi

elektrik kesintleri 19 kasım

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın ve Karabük'te 19 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ile Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Kazan, Pursaklar, Sincan, Bartın'ın Amasra, Merkez, Ulus, Karabük'ün Merkez, İstanbul'un Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Ataşehir, Şile ve Pendik ilçelerine bağlı bazı mahalle ve sokaklara belirli saatlerde enerji...