17 / 05 / 2024

elektronik kampanyalar

elektronik kampanyalar

Aralık 2006’da Türkiye pazarına giren elektronik ve beyaz eşya devi DARTY, bu yıl Türkiye’deki 7. yaşını kutluyor. DARTY, yeni yaşının şerefine 12-18 Aralık tarihleri arasında yeni bir kampanya düzenliyor...

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! Temizlik ürününden, elektronik eşyalara kadar fırsat ürünler...

A101 bu hafta mutfak malzemelerinden, temizlik malzemelerinden, elektronik eşyalardan tabaklara kadar pek çok üründe indirim yapacak. İşte ayrıntılar...

Dikkat! Bakanlık harekete geçti! ‘Efsane Cuma' kampanyaları için önemli uyarı! 

Ticaret Bakanlığı, "Efsane Cuma İndirimleri" kampanyalarına için önemli bir uyarıda bulundu. Elektronik satış platformlarına yönelik hazırlanan kılavuzda, indirimlerde uyulması gereken kurallar belirtildi. İşte o kurallar ve diğer detaylar...

Sultangazi'de tapu ve kadastro bilgileri elektronik ortama taşınıyor!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile protokol imzalandı. Kısa adı TAKBİS olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bütün verilerin elektronik ortamda Sultangazi Belediyesi'yle paylaşılması amaçlanıyor...

Aselsan Elektronik Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı.

Elektronik ipotek terkin işlemi nasıl yapılır?

Elektronik ipotek terkin işlemi hakkında, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı tarafından 20 Ağustos 2014 tarihinde Genelge yayımlandı. Peki, elektronik ipotek terkin işlemi nasıl yapılır?

PCS Elektronik, ihracattaki payını artıracak!

Savunma sanayii ve Ar-Ge tecrübesine sahip PCS Elektronik, inovasyon ve ileri teknoji odaklı bir şekilde cirosunu, insan kaynağını ve ihracatını her yıl artırarak büyümeyi amaçlıyor.

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neşet Dağaşan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in Haziran ayında başlattığı, “Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “+ 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Tapu terkin işlemleri artık elektronik ortamda yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında ipotek terkin taleplerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik protokol 17 Temmuz 2014 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girdi.

Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı...

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in “ Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “ + 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma ” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İslam Öner Yazıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Vista 4 Rezidance'ta kuruldu.

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Çankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

elektronik kampanyalar Haberi

elektronik kampanyalar

DARTY’nin yeni kampanyasında beyaz eşyalar ve TV-ev sinema sistemlerinde yüzde 18 KDV, küçük ev aletleri ve fotoğraf makinelerinde yüzde 30, tüm dizüstü bilgisayarlarda ise yüzde 40’a varan indirim uygulanıyor. Tablet bilgisayar ya da notebook alan tüketicilere Addison ve Targus markalı bilgisayar aksesuarlarında yüzde 50 indirim fırsatı veriliyor.


Birçok farklı ürün seçeneğinin yer aldığı DARTY’nin kampanyasında 15,6” ekran Acer E1-572-74508G50MNNK Dizüstü Bilgisayar 2699 TL yerine 1749 TL, Samsung Galaxy TAB 3 7.0 SM-T210 Tablet Bilgisayar 599 TL yerine 399 TL ve Nikon CoolPIX S2700 Black Dijital Fotoğraf Makinesi 349 TL yerine 239 TL’den satılıyor. A+ enerji, 5 program Electrolux ESF6200LOW Bulaşık Makinesi 799 TL yerine 677,10 TL, 2200 W, toz torbasız Homend 1215 Elektrikli Süpürge 229 TL yerine 160,30 TL, 150...