15 / 05 / 2024

Elena Burmistrova Gazprom Export

Elena Burmistrova Gazprom Export

Elena Burmistrova Gazprom Export’un yeni genel direktörü oldu. Karar Gazprom Export’un günlük faaliyetlerindeki gözle görülür artış ve coğrafi genişlemenin yanı sıra uluslararası alanda ürün çeşitlendirmesine binaen alındı.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

Ankara'da kritik görüşme! Türkiye, Rusya'dan yüzde 25 indirim isteyecek iddiası

BOTAŞ'ın Rus enerji şirketi Gazprom'dan yüzde 25'in üzerinde indirim isteyeceği bu istek kabul edilmezse borçlarının 2024'e ertelenmesini isteyeceği iddia edildi.

Let İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Let İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elena Budozhapova ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Republıque Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Republıque Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Elena Kalmykova tarafından kuruldu.

BOTAŞ iddialarının ardından Gazprom iki ülkenin borcunu erteledi

BOTAŞ erteleme istedi iddiasının ardından Gazprom iki ülkenin doğalgaz borcunu erteledi.

Gazprom resmen tehdit etti! 20 Ekim’e kadar süre verildi!

Rusya-Ukrayna savaşında ki tutumu nedeniyle gaz sevkiyatlarının düşürüldüğü Moldova’ya, Rusya’dan tehdit gibi açıklama geldi. Rus enerji şirketi Gazprom, aksayan doğalgaz ödemelerinin 20 Ekim’e kadar yapılmaması halinde sevkiyatları durdurabileceğini bildirdi.

BOTAŞ hakkında flaş iddia! 'Rusya'nın gaz ödemelerini 2024'e ertelemesini istiyor'

Kulislere yansıyan iddialara göre, BOTAŞ, Rus doğal faz şirketi Gazprom'dan, borcun bir kısmının 2024 yılına ertelenmesi için gayrı resmi talepte bulundu.

Gazprom’dan tehdit doğal gaz sözleşmesini her an feshedebiliriz

Rusya’nın enerji şirketi Gazprom, Moldova’nın düzenli olarak ihlal ettiği doğal gaz sözleşmesine ilişkin yaptığı açıklamada sözleşmeyi her an feshedebileceklerini açıkladı. Moldova’da Ocak ayında yeterli doğal gaz temin edilememesi nedeniyle olağanüstü hal ilan edilmişti.

Gazprom 2 ülkenin daha gazını kesti

Avrupa'yı enerji krizine sokan Rusya iki ülkenin daha gaz akışını kesti. Kesintiye neden olarak Avusturya'nın yaptığı düzenlemeler olarak gösterilirken gaz akışının ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Elena Burmistrova Gazprom Export Haberi

Elena Burmistrova Gazprom Export



Gazprom Export Genel Direktörlüğüne Elena Burmistrova atandı.  Şirketten yapılan açıklamaya göre, karar, Gazprom Export'un günlük faaliyetlerindeki gözle görülür artış ve coğrafi genişlemenin yanı sıra uluslararası alanda ürün çeşitlendirmesine ilişkin alındı. 


Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksander Medvedev çalışmalarını, uluslararası iş sektörü, toplumsal kalkınma ve spor programları alanlarıyla ilgili sürdürecek. 


Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, konuya ilişkin, "Gazprom'un coğrafi yayılımı ve dış pazarlarda geniş bir alana hitap eden planları yeni yapısal ve işlevsel bir karar alım sürecini gerekli kıldı" değerlendirmesinde bulundu. 


Gazprom Export, Gazprom'un 20'den fazla ülkeye doğalgaz tedarik eden alt şirketi konumunda bulunuyor. Şirket, yoğunlaşmış gaz, petrol, petrol türevleri, sıvılaştırılmış petrol gazlarının yanı sıra diğer petrol ve petrokimyasal ürünlerin ihracına odaklanıyor. Şirket, yeni pazarlarda doğalgaz satışı yapıp, ihracat akışlarını optimize ediyor,...