05 / 05 / 2024

Eleşkirt Belediyesi çarşı merkezinemi taşınacak

Eleşkirt Belediyesi çarşı merkezinemi taşınacak

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, 1994 yılından beri hizmet verdiği binadan mülkiyeti kendisine ait olan çarşı merkezindeki iş merkezine taşınıyor. AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Sarı ile birlikte yeni binada incelemelerde bulundu..

Yellen: Çin, ABD'nin haksız ticaret endişelerini gideremedi!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin'in ABD'nin gümrük vergilerinde artış uygulamasına neden olan haksız ticaret uygulamalarını ele almakta başarısız olduğunu ve ülkesinden Çin'e giden yatırımları kontrol etme şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

Çarşamba Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 10 arsa ve 2 tarlasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Sivas'ta 3 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas Belediyesi Çarşıbaşı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Şubat'ta yapılacak..

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Manisa'nın sokakları restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisindeki sokakları harabe görüntüsünden kurtarıyor. Tarihi yapılar restore edilecek.

Eleşkirt Belediyesi çarşı merkezinemi taşınacak Haberi

Eleşkirt Belediyesi çarşı merkezinemi taşınacak


Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, 1994 yılından beri hizmet verdiği binadan mülkiyeti kendisine ait olan çarşı merkezindeki iş merkezine taşınıyor.


Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ile birlikte çarşı merkezindeki binada incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ya her projesinde destek olacaklarını dile getiren Çelebi, “Başkanımızı, fizibilite çalışmalarını bitirir bitirmez Ankara’ya bekliyorum. Mevcut belediye merkeze uzak. Başkanımızın belediyelerin halkın içinde olması gerektiği yönündeki düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Ben ve diğer milletvekili arkadaşlarım, başkanımızın getireceği her projeyi Allah’ın izniyle ilgili komisyonlardan geçireceğiz” dedi.


Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, Ekrem Çelebi’nin Eleşkirt’in her sıkıntısıyla sonuna kadar ilgileneceğine olan inancının tam olduğunu belirtti. Sarı, seçim vaatleri arasında olan ‘belediyeyi sizin ayaklarınıza getireceğim’ sözünü gerçekleştirmek için...