19 / 05 / 2024

Elf Desıng Tasarım İnşaat nerede

Elf Desıng Tasarım İnşaat nerede

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu. 

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Süleyman Akçiçek tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Mmy Desıgn Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmy Desıgn Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztuğ ve Mehmet Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Hamle Mimari Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hamle Mimari Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi Güngören’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Soydaş  tarafından kuruldu.

Almi Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almi Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Güngör ve Veli Ayık tarafından kuruldu.

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu. 

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Hussquare Tasarım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hussquare Tasarım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdelazız A.I. Agwılı ve N.N.Mohammed Shembesh ortaklığında kuruldu. 

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buket Gedik tarafından kuruldu.

Elf Desıng Tasarım İnşaat nerede Haberi

Elf Desıng Tasarım İnşaat nerede

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu. 

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları almak,satmak, kiraya vermek. Her türlü havuz inşaatı...