20 / 07 / 2024

Eli Tech Mühendislik iletişim

Eli Tech Mühendislik iletişim

Eli Tech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Kocayolcu tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Eli Tech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eli Tech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Kocayolcu tarafından kuruldu.

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Asadi, Farhad Azad, Farshad Sharify Nikabady, Mahan Azarnia ve Mohammadreza Rangamiz Zaboli tarafından kuruldu.

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülke Nevin İstanbulluoğlu tarafından kuruldu. 

Lıtech Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıtech Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Hasan Bora Yavuz, F. Doğan Tekin ve Okan Atlıhan ortaklığında 10 milyon 50 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin 200 TL sermaye ile bugün Vedat Erdem Özkul, Efe Can Bayrak ve Abdullah Eroğlu imzasıyla kuruldu.

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Akhan Şevket Özay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Tech Partners Müşavirlik Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Partners Müşavirlik Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tolga Uçak, Ferhat Pazarbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Eli Tech Mühendislik iletişim Haberi

Eli Tech Mühendislik iletişim

Eli Tech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Kocayolcu tarafından kuruldu.

Eli Tech Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-)Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. 2-) Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile işleyen konut ve işyerlerinde kullanılan ısıtma soğutma ve havalandırma cihazları...