16 / 05 / 2024

Elie Haddad Bio İstanbul

Elie Haddad Bio İstanbul

Bio Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad, Bio City Development Company Group'a CFO olmadan önce Damac Holding’in Genel Müdürü'ydü. Peki Elie Haddad kimdir? İşte Haddad'ın özgeçmişi...

Elie Saab Bosphorus lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Saab’ın tasarımına imza attığı Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen İstanbul’un yeni seçkin yaşam projelerinden biri olan lüks gayrimenkul girişimi Elie Saab Bosphorus'un lansmanı yapıldı.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Arçelik küçük ev aletlerinde Oliz'e özel fırsatlar! İşte indirimli ürünler ve 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik, Telve Türk Kahve Makinesi çeşitlerinin yanı sıra TKM 9961 Bio Türk Kahve Makinesi, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ve Comfort-X TSZ 3282 Toz Torbasız Süpürgeyi indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Peki, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ne kadar?  

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Grup İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mousa Abbaas Ha Haddad tarafından kuruldu.

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Kıbrıs'ta 3 bin 500 konut projesine tepki!

Bio-Der Başkanı Hasan Sarpten, Kıbrıs'ta yapılması planlanan sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarpten, hükümet tarafından duyurulan 3 bin 500 sosyal konut projesinin gelişi güzel bir betonlaşma yaratacağını ifade etti...

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldız, Didier Elie C. Piron, Jean Louris L.R. Vuillier ve Manuel Güven Kaban ortaklığında kuruldu. 

Araplar blok halinde gayrimenkul alıyorlar!

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt’ten turist getiren SY Group CEO’su Yaser Haddad, Araplar için Türkiye’nin artık vazgeçilmez bir yatırım durağı olduğunu söyledi.

Elie Haddad Bio İstanbul Haberi

Elie Haddad Bio İstanbul

Elie Haddad kimdir?


Bio City Development Company Group CEO ve Bio Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad, Bio City Development Company’e (BCDco.) CFO olarak katılmadan önce, Körfez Arap Ülkeleri’nin en büyük özel gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Damac Holding’in Genel Müdürü olarak ve öncesinde de Abu Dhabi merkezli, Kraliyet ailesi ile yakın bağlantılara sahip bir yatırım bankası olan Al Oula Capital’in önce Yatırım Bankacılığı Başkanı, daha sonra da CEO’su olarak görev almıştır. 


Daha öncesinde de, KIPCO Grubu’nun bir üyesi olan Katar’lı United Gulf Financial Services’ta Yatırım Bankacılığı Başkanlığı yapmıştır. Elie Haddad’ın Beyrut’taki St. Joseph Mühendislik Okulu’ndan Mühendislik Master Derecesi ve önde gelen Fransız işletme okullarından biri olan ESCP-EAP grubundan Uluslararası Finans Master derecesi bulunmaktadır. 


Aralık 2012’de Elie Haddad BCDco. Şirketler Grubu’nun CEO’luk görevini devralmış...