19 / 07 / 2024

Radisson Otel Grubu, Türkiye portföyüne 7 otel daha eklediğini duyurdu!

Radisson Otel Grubu, Türkiye portföyüne 7 otel daha eklediğini duyurdu!

Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes, Türkiye portföyüne 7 otel daha ekleme kararı aldığını kaydetti. Radisson Otel Grubu 2030'a kadar 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.




Şirketten yapılan açıklama kapsamında, Radisson Otel Grubu, senenin ilk yarısında Türkiye pazarında altı imza ve bir açılış dahil olmak üzere yedi yeni otel ekleyecek. Firma, İstanbul'un dinamik pazar koşulları ve daha fazla genişleme potansiyelinden yararlanarak tüm pazardaki hakim konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. 

GRUBUMUZUN KÜRESEL STRATEJİSİNDE ÖNEMLİ BİR YERDE

Yapılan açıklama kapsamında, görüşlerine yer veirlen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes, Türkiye'nin, stratejik coğrafi konumu ve gelişen turizm sektörüyle Radisson Otel Grubu'nun küresel stratejisinde önemli bir yerde olduğunu kaydetti.

Younes, "İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin gibi şehirlerde varlığımızı genişletmek ve olağanüstü konaklama deneyimleri sunma taahhüdümüzü daha da güçlendirmek konusunda heyecanlıyız. Bu girişimler, güçlü ortaklıklar kurmaya ve hizmet verdiğimiz bölgelerde olumlu bir etki yaratmaya olan bağlılığımızın altını çiziyor." denildi.

patronlardunyasi.com'da yer alan habere göre; Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi ise 2030'a kadar 100 otele ulaşma hedefleri doğrultusunda önemli bir ilerleme kaydettiklerini, Türkiye genelinde yeni tesislerin açılışını ve imzalarını duyurmaktan heyecan duyduklarını belirtti.

Rankoussi, "Bu gelişmeler, Türkiye'nin önemli şehirlerini, tatil beldelerini ve kültürel merkezlerini kapsayan canlı turizm ortamında ayak izimizi genişletme kararlılığımızın altını çiziyor. Bu dinamik pazarda sürekli büyümemizde ve başarılı olmamızda etkili olan değerli destekleri için ortaklarımıza minnettarız." dedi.

TÜRKİYE'DEKİ BÜYÜME KONUSUNDA HEDEFLER BELİRLENDİ

Radisson Otel Grubu, 2024'ün ilk yarısında portföyünü yeni bir otel ve altı yeni anlaşma ile büyüttüğü kaydedildi. Park Inn by Radisson Yalova City Center, Şubat 2024'te kapılarını açtı. Park Inn by Radisson İstanbul Çağlayan'ın 2026'nın üçüncü çeyreğinde açılması planlanırken, The Parsana Konya Hotel, a member of Radisson Inpiduals 2027'nin ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. Premier Hotel Kağıthane İstanbul, a member of Radisson Inpiduals'ın ise 2026'nın üçüncü çeyreğinde açılması planlanıyor.

Türkiye'de büyüme ve genişleme konusundaki kararlılığını vurgulayan net kilometre taşları ve amaçlar belirleyen Radisson Otel Grubu, gelecek üç sene içinde grubun küresel portföyüne Türkiye'de 70 otele ve 2030'a kadar 100 otele ulaşmayı istiyor.

Grup, Radisson RED markasını İstanbul'a getirerek modern seyahatseverlere hitap eden canlı bir yaşam tarzı markası haline getirmeye odaklanırken, İstanbul ve  Ankara  gibi önemli şehirlerde Radisson Collection markasını tanıtarak portföyünü stratejik olarak genişletmeyi hedefliyor.

Radisson Otel Grubu, Türkiye portföyüne 7 otel daha eklediğini duyurdu!

AÇILMASI BEKLENEN OTELLER

Resortlar, Radisson Otel Grubu'nun tatil amaçlı seyahat sektöründeki varlığını güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak Türkiye'deki odak noktalarından biri olmayı sürdürüyor. Grup, Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme, Radisson Collection Hotel Bodrum, Radisson Blu Hotel Kaş ve ilk kayak merkezi oteli Radisson Blu Hotel Mount Erciyes gibi köklü tesisleri içeren portföyünü genişletmeyi amaçlıyor.

Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını artırma planları kapsamında, yakın zamanda açılması beklenen oteller arasında ise Radisson Hotel Mersin, Radisson RED  İzmir  Point Bornova, Radisson Hotel İstanbul Merter ve Radisson Hotel Bursa yer alıyor.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!


Geri Dön