27 / 04 / 2024

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, İzmir Aliağa’daki yeni otelini hizmete açtı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, Radisson Hotel  İzmir  Aliağa’nın açılışını gerçekleştirdi. İzmir Aliağa'da yer alan otelin açılmasıyla Radisson Otel Grubu, Türkiye’deki varlığını güçlendirdi.

185 oda ve süitin yer aldığı Radisson Hotel İzmir Aliağa toplantılar, konferanslar ve etkinlikler için de ideal bir mekan olma özelliğine sahip.

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!
  

Radisson Otel Grubu'nun İzmir Aliğa'daki yeni otelindeki toplantı odalarının büyüklüğü 25 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Açılışı merakla beklenen Radisson Hotel İzmir Aliağabalo salonu da dahil olmak üzere, düğünler ve resepsiyonlar için 180 kişilik kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölgesi Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:  “Türkiye’deki beşinci Radisson otelinin ve İzmir Aliağa bölgesindeki ilk Radisson otelinin açılışıyla  Radisson markamızın faaliyetlerini genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Radisson markamızın İzmir’in ticaret ve ekonomi bölgesindeki açılışı, Grubumuz için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Türkiye, Radisson Otel Grubu’nun her zaman için odağında olan bir bölgedir ve Türkiye’de faaliyetlerimizi hızla genişletme konusundaki tutkumuzu hiç gizlemedik. Her misafirin memnuniyetini sağlamak üzere ‘Evet, Yapabilirim!’ hizmet felsefemizin gereğini yerine getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” 

Konumuyla dikkat çeken Radisson Hotel İzmir Aliağa, Aliağa’nın iş merkezine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.  Ağapark ve Sakran Plajı otelin hemen yanında yer alıyor. 

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Lokasyonuyla göz dolduran Radisson Hotel İzmir Aliağa, İzmir şehir merkezinden 60 kilometre, İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havalimanından 90 kilometre uzaklıkta, Aliağa metro istasyonuna ise 10 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

Radisson Hotel İzmir Aliağa Genel Müdürü Ertuğrul Uzak konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “İzmir’deki ilk Radisson otelini açmanın heyecanını duyuyoruz. Misafirlerimiz gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat ediyor olsunlar, deneyimli ekibimiz tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırdır; misafirlerimiz için unutulmaz anılar yaratmanın yanı sıra Aliağa bölgesinin tarihi değerlerini misafirlerimize göstermeyi amaçlamaktayız.” 

 

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

 


Geri Dön