28 / 04 / 2024

Elif Ana İnşaat projeleri

Elif Ana İnşaat projeleri

İnşaat sektöründe yıllardan beri yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Elif Ana İnşaat sahibi Mehmet Konuş ise ekonomik durgunluğa inat yeni bir projeye imza atmak için "Taze Bismillah."dedi.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Elif Turizm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Pekdemir tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Nurol İnşaat'ın pay satışına SPK'dan onay!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satışına ilişkin olarak SPK'ya yapılan başvuru sonucunda pay satış bilgi formu, tadil metni ve KAP açıklamasını yayınladı. 

Nurol GYO ve Nurol İnşaat'ın pay satış bilgi formu revize edildi!

Nurol GYO, ana hissedarı Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından pay satış bilgi formunun revize edilmesi için SPK'ya başvuru yaptı. 

TOKİ Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı inşaatı ihalesi 29 Haziran'da!

Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı ve Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 29 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Enka İnşaat'ın net dönem karı yüzde 68.1 arttı!

Enka İnşaat’ın ana ortaklık net dönem karı 2019 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 68.1 oranında artış gösterdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Elif Altyapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Altyapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Şahin tarafından kuruldu. 

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şana Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Korkmaz tarafından kuruldu.

Elif Ana İnşaat projeleri Haberi

Elif Ana İnşaat projeleri

Dünya çapında yeni trend haline gelen ‘modern ve aynı zamanda çevre dostu’ yapılaşmanın ilk örneklerini Mardin'e kazandıran, yaptığı yenilikçi projelerle adından sıkça söz ettiren İşadamı Mehmet Konuş, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.


YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞLA

Konuş, uzun yıllardan beri yenilikçi fikir anlayışıyla Mardin'e hizmet etmeyi amaç edindi. Kaliteden ödün vermeden Mardin'e hizmet etmeyi amaçlayan Konuş, yeni konseptte yapılaşmanın ilk örneklerini Mardin'de kazandırırken, ilin kalkınması için de okul binası yaparak bağışlayan ilk işadamlarından biriydi. Konut alanında Mardin'de yaşanan sıkıntıları gözlemleyen ve kendi sektörüne dair eksikler noktasında ilgisiz kalmayan Konuş, bu bağlamda huzurlu, güvenli, rahat bir yaşamı vatandaşın ayağına getirerek kaliteden hiçbir zaman ödün vermedi.


BAYRAM MÜJDESİ VERDİ

Elif Ana Cennet Siteleri adı altında birçok site yapan Konuş, inşaatı devam eden sitelerde hisse sahibi olan...