20 / 05 / 2024

Elif Asfalt kimin 

Elif Asfalt kimin 

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi Ali Can Barak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi Ali Can Barak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Boğaz Köprüsü'nün asfaltı yenilenecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, yaz aylarında Boğaziçi Köprüsü'nün asfaltını yenilemeye hazırlanıyor. Halat yenileme çalışmaları devam eden Boğaziçi Köprüsü'nde asfalt çalışmalarının da 2 ay süreceğini belirtildi...

Meram'a 2015'te 40 milyon TL'lik asfalt yapılacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Tora, cuma sabahlan farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor. Meram'ın 2015 hedefi 40 milyon TL'lik asfalt.

Elif Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elif Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Abdulhamit Soydal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Elif Pekin kimdir?

Mimar Elif Pekin kimdir? Mimar Elif Pekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Elif Pekin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Elif Pekin...

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Beykoz'da, Mehmet Şamil Sandıkçı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Apartman yönetiminde tutulması gereken tek defter genel kurul defteri olarak karşımıza çıkıyor. Bu defterin net ve eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Peki, apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu arası viyadükleri için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu Arası Viyadükleri ile Bağlantı Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Manavgat Asfalt Plentinin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta kuracağı asfalt plentinin temelini attı, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Köprüsü’nde asfalt çöktü!

ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar, E-5 Karayolu üzerindeki Büyükçekmece Köprüsü’nde asfaltı çökertti. E-5’in Edirne istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Yol, yapılan çalışmalar sonucu yaklaşık 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı.

Elif Vural Akgün kimdir?

Mimar Elif Vural Akgün kimdir? Elif Vural Akgün, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Vural Akgün, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Elif Vural Akgün...

Şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Tek bir çatı altında bulunan oda sayısı; alan genişliği gibi aynı özelliklere sahip dairelerin fiyatlarının birbirinden farklı olması, şerefiye bedelinden kaynaklanıyor. Peki, şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Elif Asfalt kimin  Haberi

Elif Asfalt kimin 

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Can Barak tarafından kuruldu.

Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi iş konusu; -Her cins asfalt tesisi işletmek,kurmak,asfalt serim bakım veonarım işleri yapmak ve yaptırmak .Beton ve asfalt üretimine giren her türlü katkı malzemeleri imalatını toptan ve perakende alım satımını,ithalatını,ihracatını yapmak,bayilikler almak ve bayilikler vermek. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 
 
Elif Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi adres; MİMAR SİNAN MAHALLESİ BOSNA CAD.NO:21/6...