22 / 05 / 2024

Elif Dülger

Elif Dülger

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Dülger tarafından kuruldu.

Dede mirası konağı otele dönüştürdü!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan girişimci Banu Elif Karabulut, dedesinden kalan konağı KOSGEB desteğiyle butik otele dönüştürdü.

Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri 2. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri 1. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "Kentsel Dönüşüm Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanabilirsiniz?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanıldığı konusunu kaleme aldı. İşte 3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımı...

Nebula İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nebula İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Özkan tarafından kuruldu.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Elif Dürüst'ün döşediği ev sergileniyor!

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Elif Dürüst, Boğaz'daki lüks evi döşeyerek ünlü isimlerin beğenisine sundu. Dürüst'ün dizayn ettiği ev 11 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Aydın Çine'de kentsel dönüşüm şart!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Elif Rabia Toptancı, Çine’deki birçok binanın sağlıklı görünmediğini ifade etti. Toptancı, Çine’ye bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini ve kentsel dönüşümün ilçede şart olduğunu söyledi.

Elif Dülger Haberi

Elif Dülger

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A  MADENCİLİK Amaç: Şirketin amacı Yurt içinde ve dışında her türlü maden sahalarını arayıp bulmak ve işletmek, bu alanda faaliyet gösteren başka kuruluşlarla iş birliği yapmak, Konu: Şirketin işletme konusu şu hususlardan ibarettir. Şirket yukarıda belirtilen amacını gerçekleştirmek için aşağıdaki işlerle iştigal eder. -        Başka şahıs ve şirketlerin devredeceği, satacağı, kiralayacağı sahalarda veya yeniden bulunacak sahalarda, her çeşit havadan ve yerden jeolojik, jeofizik, topoğrafik arama, sondaj yapmak ve diğer madencilik faaliyetlerinden bulunmalı veya bunların tahakkuku için anlaşmalar yapmak, -         Kalkınma planları...