16 / 05 / 2024

Elif Karabuğa

Elif Karabuğa

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited  Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Baske Açar tarafından kuruldu.

Soymen Denizcilik İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymen Denizcilik İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Irmak Elif Soysal tarafından kuruldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karabuğa tarafından kuruldu.

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekşioğlu Kerik tarafından açıldı.

Doğada bin 500 TL'ye ev inşa etti!

Metropol şehir hayatından sıkılanlar kendini doğaya atıyor. Şehir hayatından koparak kendilerini doğada yeni bir inşa eden Elif ve 3.5 yaşındaki kızı Cana Işık evi için bin 500 TL harcadı.

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gamze Ağırgöl tarafından kuruldu. 

Elif Altyapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Altyapı İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Şahin tarafından kuruldu. 

Elif Dürüst'ün döşediği ev sergileniyor!

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Elif Dürüst, Boğaz'daki lüks evi döşeyerek ünlü isimlerin beğenisine sundu. Dürüst'ün dizayn ettiği ev 11 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Elif Ana İnşaat'tan Mardin'e yeni proje!

İnşaat sektöründe yıllardan beri yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Elif Ana İnşaat sahibi Mehmet Konuş ise ekonomik durgunluğa inat yeni bir projeye imza atmak için "Taze Bismillah."dedi.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

Özak Hayat Tepe'deki 51 daire 13.6 milyon Euro'ya satıldı!

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Elif Karabuğa Haberi

Elif Karabuğa

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.


İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite...