03 / 05 / 2024

Elit Park Elit Prestij satışları

Elit Park Elit Prestij satışları

İnşaat piyasasındaki durgunluk ve müteahhitler arasındaki rekabet alıcının daha ucuza kaliteli konut sahibi olmasını sağlıyor. Elit Park ve Elit Prestij de talep gören projelerden.

İskenderun Yeni Elit Vista Park projesi hayata geçiyor!

İskenderun'da Kuyumculuk ile birlikte inşaat sektöründe de Yeni Elit Vista Park Rezidansları projesiyle konut inşa eden Hüseyin Fırat, kente lüks, konforlu, güvenli ve rahat ortamda bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri ilgi görüyor!

Yatırımcıların gözbebeği Etlik bölgesinde Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri konforlu içeriğiyle göz kamaştırıyor.

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu projesi!

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu projesi Ofton İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Koşuyolu parkının yanı başında yer alan projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Elysium Elit Koşuyolu fiyatlar!

Elysium Elit Koşuyolu fiyatlar bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 300 TL'den başlıyor. Koşuyolu parkının yakınında hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Elysium Elit Koşuyolu fiyat!

Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor. Koşuyolu parkının yanı başında yer alan proje 86 adet daireden oluşuyor.

Elit Park İzmir projesinde daireler hemen teslim!

Teknoen Yapı tarafından hayata geçirilen Elit Park İzmir projesinin toplam arsa alanı 2 bin 300 metrekare olarak tasarlandı. Elit Park İzmir projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Doğa Yatırım, Elit Perla Palas ve Park Life'ta toprak sahiplerinin dairelerini satıyor!

Doğa Yatırım, toprak sahiplerinin Elit Perla Palas ve Park Life projesindeki dairelerini satıyor. Elit Perla Palas'ta fiyatlar 202 bin TL'den ve Park Life'ta ise 187 bin 920 TL'den başlıyor...

Elit Grand Palas Evleri'nin havadan son görüntüleri!

Elit Grand Palas projesi 18 Mart 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Alya Elit Konutları Ümraniye'de 460 bin TL'ye 4+1!

72 daireden meydana gelen Alya Elit projesinde konutlar 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Apaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kurtköy Elit Grand Palas Evleri'nde 185 bin TL'den başlıyor!

Delmar Yapı imzası ile hayat bulan Elit Grand Palas projesinde daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışlarına yüzde 1 KDV ile devam eden projede sıfır faizle 48 ay taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Yapı Kredi Koray GYO, Elit Residence dairesi 3 yıl daha kiralık!

Yapı Kredi Koray GYO, Elit Residence'taki dairesinin 3 yıl daha kiralanmasına karar verdi...

Elit Yaşam Konakları Pendik'te satışlar tamamlandı!

88 daireden meydana gelen Elit Yaşam Konakları projesinde yer alan tüm dairelerin satışları tamamlandı...

Elit Park Elit Prestij satışları Haberi

Elit Park Elit Prestij satışları

İnşaat piyasasındaki durgunluk ve müteahhitler arasındaki rekabet alıcının daha ucuza kaliteli konut sahibi olmasını sağlıyor. Elit Park ve Elit Prestij de talep gören projelerden.


İstanbul- Ankara gibi konut projelerinin yoğun olduğu bölgelerde müteahhit firmalar arasındaki rekabet ortamı ve son aylarda piyasalardaki satın alım çekingenliği en çok konut alıcısının işine yarıyor. Hem beklentilerinin üzerindeki bir kalitede konuta sahip oluyor hem de kampanya veya indirimden yararlanma şansı elde ediyorlar. Etlik'te yer alan Elit Park ve Elit Prestij konut projeleri de bunlardan biri. Fatih Mobilya'nın hayatı geçirdiği projelerde sağlam altyapı, modern ve kaliteli iç dizaynlar site sakinlerine huzurlu ve kaliteli bir yaşamı garanti...