16 / 05 / 2024

Elit Royal iletişim

Elit Royal iletişim

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında açılıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da inşa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik.

Mert Yıldızhan: Elit Royal kalitesini terası ile de bütünleştirecek!

Lüks ve konfor denildiğinde akıllara ilk gelen konut projelerinden biri olan Elit Royal Residence, yaz akşamlarının vazgeçilmezi açık alanları da marka bütünlüğü içine dahil etti.

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Prestij Elit Bursa iletişim!

Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bursa Osmangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daireler yer alıyor.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa projesinde fiyatlar 329 TL'den başlıyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri!

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Bak Yapı Prestij Elit iletişim!

Bak Yapı Prestij Elit iletişim numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 165 metrekare olarak tasarlanan proje Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Elit Royal iletişim Haberi

Elit Royal iletişim

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında acılıyor. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da insa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik. Bir fark yaratmamız gerekiyordu. Böylece 'butik residence' fikri doğdu. Baskentliler'in aradığı lüks yasamı, özlenen samimi komşu kültürü, kalite ve konforla bir araya getirdik. Projemiz başladığımız günden bu yana büyük ilgi gördü. Bizi seçen, satıs ofisimize gelen, arayan herkese cok teşekkür ederiz" dedi. 


Star 



Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00...