11 / 05 / 2024

Elit Turizm yeni oteli

Elit Turizm yeni oteli

İstanbul'un en çok değişim gösteren bölgelerinden biri de Basın Ekspres Yolu çevresidir. Yıllardır tekstilcilerin ağırlıkta olduğu bu bölge son dönemde lüks konut ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor...

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Özkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Mehmet Murat Sokak' ta kuruldu.

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Elit Marmara Turizm Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Marmara Turizm Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Yazıcı, Ali Yazıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Florya Şubesi, Ergin Doğan tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Şehit Zafer Kızıltaş Sokak'ta kuruldu.

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Apaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

35 milyon dolarlık Elite World Van Hotel açıldı!

İstanbul’da 4 yıldızlı Elite World Prestige ve 5 yıldızlı Elite World Hotels adlı iki oteli olan Elit Turizm, 35 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği 5 yıldızlı Elite World Van Hotel’i hizmete açtı

Elit Turizm yeni oteli Haberi

Elit Turizm yeni oteli


İstanbul'un en çok değişim gösteren bölgelerinden biri de Basın Ekspres Yolu çevresidir. Yıllardır tekstilcilerin ağırlıkta olduğu bu bölge son dönemde lüks konut ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Bölgede dünyaca ünlü otel zincirleri art arda faaliyete geçiyor. Tabii bunların arasında yerli turizm şirketlerinin yatırımları da artmış durumda. 


Son dönemde şehir oteli yatırımlarıyla dikkat çeken Elit Turizm Yatırım A.Ş. de bu bölgede beş yıldızlı bir otelin inşaatına başlamış durumda. 400 odalı otel Elit World Europe ismiyle hizmet verecek. İki tanesi bin 500'er kişilik olmak üzere 22 toplantı salonu, kafe, bar ve restoranların bulunacağı otelde son teknolojiyle donatılmış sağlık ve spa merkezine de yer verilecek. 

Yaklaşık 80 milyon dolara mal olması planlanan otelin 2016 yılında hizmete girmesi bekleniyor. 


Bu arada Elik Ailesi'ne ait Elit Turizm...