28 / 04 / 2024

Elit World Europe 2016 yılında hizmete girecek!

Elit World Europe 2016 yılında hizmete girecek!

İstanbul'un en çok değişim gösteren bölgelerinden biri de Basın Ekspres Yolu çevresidir. Yıllardır tekstilcilerin ağırlıkta olduğu bu bölge son dönemde lüks konut ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor...




İstanbul'un en çok değişim gösteren bölgelerinden biri de Basın Ekspres Yolu çevresidir. Yıllardır tekstilcilerin ağırlıkta olduğu bu bölge son dönemde lüks konut ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Bölgede dünyaca ünlü otel zincirleri art arda faaliyete geçiyor. Tabii bunların arasında yerli turizm şirketlerinin yatırımları da artmış durumda. 


Son dönemde şehir oteli yatırımlarıyla dikkat çeken Elit Turizm Yatırım A.Ş. de bu bölgede beş yıldızlı bir otelin inşaatına başlamış durumda. 400 odalı otel Elit World Europe ismiyle hizmet verecek. İki tanesi bin 500'er kişilik olmak üzere 22 toplantı salonu, kafe, bar ve restoranların bulunacağı otelde son teknolojiyle donatılmış sağlık ve spa merkezine de yer verilecek. 

Yaklaşık 80 milyon dolara mal olması planlanan otelin 2016 yılında hizmete girmesi bekleniyor. 


Bu arada Elik Ailesi'ne ait Elit Turizm Yatırım'ın İstanbul Maltepe'de Elit World Premium adıyla bir başka otel projesinin olduğunu da hatırlatalım. Elik Ailesi'nin şu anda dört oteli var. Bunların ikisi, beş yıldızlı Elit World İstanbul ve dört yıldızlı Elit World Prestige ismiyle Taksim Talimhane'de bulunuyor. Yine İstanbul Florya'da beş yıldızlı Elit World Business ismiyle bir oteli daha bulunan ailenin, memleketleri Van'da da beş yıldızlı Elit World Van isimli oteli var.



Para 




Geri Dön