18 / 05 / 2024

Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan

Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan

Son yıllarda konut ve iş merkezi projelerinin gözde merkezlerinden Beytepe'deki butik projelerden Elit Royal Residence'da sona yaklaşıldı. Mert Yıldızhan, Alman markalarını tercih ettiklerini anlattı.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Metal Yapı'nın 2017 satış hedefi 2 milyar TL!

Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz" dedi.

Say Reklamcılık Yapı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün gerçekleştirdiği genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Mustafa Tolunay: Prefabrik yapı daha avantajlı!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan Haberi

Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan

Son yıllarda konut ve iş merkezi projelerinin gözde merkezlerinden Beytepe'deki butik projelerden Elit Royal Residence'da sona yaklaşıldı. Elit Yapı Genel Koordinatörü Mert Yıldızhan, akıllı ev konseptindeki daireler ile ofis kullanımlarının birbirini etkilemeyecek şekilde projelendirildiğini belirterek, dairelerde ağırlıklı olarak Alman markalarını tercih ettiklerini anlattı 


¦ Projenizi anlatır mısınız? 

Elit Royal Residence, Beytepe bölgesinde toplam 35 konut ve 5 mağazadan oluşuyor. Proje için her katta 2 daire tasarladık. 

Dairelerin hepsi Beytepe Ormanı manzaralı. 

Projenin bulunduğu încek Bulvarı da şu anda Ankara'nın en çok gelişmekte olan bölgelerinden birisi. Haziran 2012'de başladık. 

Mayıs 2014'te anahtar teslimini yapıyoruz. 

Şu anda inşaatın yüzde 80'inini tamamlamış durumdayız. Eğer hava şartları uygun olursa Nisan ayında daireler biter Ağustos ayında da teslimatlara başlarız. O bölgedeki en hızlı projelerden biriyiz. 


¦ Projenin özellikleri neler? 

Konut, ticaret ev...