03 / 05 / 2024

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan

Uzun zamandan bu yana beklenen 1 Kasım seçimlerinin ardından ekonomide dengeler değişmeye başladı. Piyasalardaki hızlanma, maliyetinin yüzde 80’i dövize endeksli olan inşaat sektöründe de faiz indirimi beklentisini beraberinde getirdi.

Konutta loT dönemi başlıyor!

Konutu kişiye göre programlama özelliğinin artık yeni nesil projelerde “standart” haline gelmesi ile IoT (Nesnelerin İnterneti) teknolojisinin yakın zamanda sektöre tamamen hakim olacağı ifade ediliyor.

Müteahhitlik sadece bina üretmek demek değil!

Yapılan bir araştırmada ortaya çıkan ülke genelindeki 21 milyon konut stokundan 7 milyonunun muhtemel bir depremde yıkılabileceği sonucu endişe yaratıyor. Sektör temsilcileri yetkililerden kontrolsüz yapılaşmaya karşı önlem alınmasını bekliyor.

Geleceği, bilinçli inşaatçılar şekillendirecek!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: "Ankara geliştikçe büyüyor, büyüdükçe de kalkınıyor. Başkentli inşaatçıların da kente kazanç sağlayacak, modern, şehirleşmeye uygun yapılar hayata geçirerek bu kalkınmaya desteğini sürdürmesi gerekli” dedi.

Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yine Beytepe bölgesini tercih ettiklerini kaydederek, "Beytepe'nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe'de hayata geçireceğiz" dedi.

Mert Yıldızhan: Ankara'da büyük ve ferah daireler daha çok talep görüyor!

Avrupa'da genelde arsa metrajları küçük olduğu için dairelerin de küçük yapıldığını kaydeden Mert Yıldızhan, arsa anlamında böyle bir sorunun bulunmadığı Ankara'da ise büyük ve ferah dairelerin daha çok talep gördüğünü söyledi.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erol Temizel tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan Haberi

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan

Haziran’dan bu yana yaklaşık 5 aylık maratondan sonra çok konuşulan 1 Kasım seçimlerinin son bulmasıyla gözler yeniden ekonomiye çevrildi. Ülke gündeminin hareketli atmosferi başta inşaat olmak üzere birçok sektörü etki altında bıraktı. İki seçim arasında sektörün çok farklı dinamiklerle karşı karşıya kaldığını vurgulayan Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, “7 Haziran seçimlerinin ardından hükümetin kurulamaması nedeniyle piyasalar bekleme pozisyonuna geçti. Koalisyon tartışmaları ve ikinci seçim hazırlığı altın fiyatları ve döviz kurlarında dalgalanmalar meydana getirirken inşaat sektörü de bu süreçte ilk kez ciddi daralma sinyalleri verdi. Yaşanan tüm bu süreç 1 Kasım seçimlerindeki beklentiyi iyice artırdı” dedi.


İnşaat Rekor Üstüne Rekor Kıracak

Seçimin ardından piyasaların bir anda ciddi bir hareketlenme kazandığını dile getiren Yıldızhan şöyle devam etti:  “Seçim sonucunda tek başına...