03 / 05 / 2024

Elit Yurt Turizm İnşaat nerede

Elit Yurt Turizm İnşaat nerede

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Özkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Mehmet Murat Sokak' ta kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yurt içi turizm rakamları açıklandı! Harcanan para dudak uçuklattı

Yerli turistlerin geçen sene yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları 63,4 milyar TL oldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Elit Yurt Turizm İnşaat nerede Haberi

Elit Yurt Turizm İnşaat nerede

Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Özkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Mehmet Murat Sokak'ta kuruldu.


Elit Yurt Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,öğrenci yurtları , yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü...