20 / 05 / 2024

elite van otel

elite van otel

Elite World Hotels Zinciri tarafından Van’a 35 milyon dolar yatırımla açılan ve kentin Dünya zincirine bağlı tek oteli olan 5 yıldızlı Elite World Van Otel’e Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi’den tam not.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Elite World'ün hedefi Avrupa!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Basın Ekspres'te, 120 milyon dolarlık yatırımla altıncı otelini açan Elite World Otel, gözünü Avrupa'ya dikti.

elite van otel Haberi

elite van otel

Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi  ile Van Belediye Başkan Yardımcıları Selim Bozyiğit, Kemal Ünder, Abdurrahman Doğar ve Fazıl Kaya 1 Eylül’de misafirlerini ağırlamaya başlayan Elite World Van Otel’i ziyaret etti.


Otel yatırımı ve Van turizmindeki gelişmeler hakkında Elite World Hotels Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Elik ve Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık’tan bilgi alan Sabri Abi,  Elite World Hotels’e Van’a bu büyüklükte bir yatırım yaptıkları için teşekkür etti. 


Yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik’e soru soran Abi, Van’ın turizm potansiyelinin artması için bu gibi kaliteli tesislerin çok önemli olduğunu ve Belediye olarak her zaman bu büyüklükteki yatırımlara destek vereceklerini söyledi.


Van’da turizmin artması için Belediye olarak da düzenlenen festivaller etkinlikler ile çok...