29 / 04 / 2024

Elle Decoration International Design Awards

Elle Decoration International Design Awards

Kale’nin, Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması'nda (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan Stone and More koleksiyonu, doğal taşın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı ön plana çıkarıyor

Citroen C3 ELLE ne kadar oldu? İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi

Geçtiğimiz ay Türkiye'de ilk kez satışa çıkan Citroen C3 ELLE'nin fiyatı ne durumda? Citroen C3 ELLE 2023 fiyatı ne kadar, kaç TL? Citroen C3 ELLE'ye zam geldi mi?   İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi...

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Uzun bir süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Citroen C3 ELLE nihayet ülkemizde satışa çıktı. Peki Citroen  C3 ELLE kaç TL'den satılacak? Teknik özellikleri neler? İşte Citroen C3 ELLE’nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Imad Nafez Khammash tarafından kuruldu.

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

Elle 20 mağaza açıp 150 milyon lira ciro yapacak!

2018’i 150 milyon liralık ciroyla kapatmayı hedeflediklerini dile getiren Elle Yönetim Kurulu Üyesi Akar, “20 mağazanın yanı sıra online sitemizi yurtdışına açacağız” şeklinde açıklama yaptı. 

Şirin Ediger Levent'teki evini ELLE Decoration dergisine açtı!

Reklam sektörünün öncü isimlerinden Şirin Ediger, kızı İstanbul’la yaşadığı evinin kapılarını ELLE Decoration dergisine açtı.

İşte Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoğlu'nun Şile'deki evi!

Oyuncu Mustafa Alabora, tüm sanat dünyasının ve sevenlerinin yüreğini ağzına getiren kazadan kısa süre önce, Banu Zeytinoğlu ile yaşadığı Şile’deki evinin kapılarını ELLE Decoration’a açmıştı.

P/Art Time Decoration, Akdeniz ve Ege'de ofis açacak!

Kurumsal dekorasyon konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan P/Art Time Decoration, büyüme kararı aldı. Çanakkale merkezli şirket, gelen talepler üzerine özellikle Akdeniz ve Ege'de yeni ofisler açacak.

Özben Önal Gülkaya evinin kapılarını Elle Decoration Dergisi'ne açtı!

Özben Önal Gülkaya, Eylül 2014'te işletmeci-reklamcı Tolga Gülkaya ile evlenip Antalya'ya yerleştirmişti. Çift Antalya-Kundu bölgesinde 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş villalarının kapısını Elle Decoration Dergisi'ni açtı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Arzu Sabancı evini Elle Dergisi'ne açtı!

Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

İşte Ayşe Tolga'nın evi!

Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor.

Elle yazılan vasiyetname geçerli midir?

Medeni Kanun gereğince, vasiyetname ile miras bırakabiliyor. Vasiyetname resmi bir şekilde düzenlenebildiği gibi el yazısı ile yazılabiliyor. Peki, elle yazılan vasiyetname geçerli midir? Vasiyetnameden hangi hallerde dönülebilir?

Elle Decoration International Design Awards Haberi

Elle Decoration International Design Awards

Doğal taşı, yenilikçi bir yaklaşımla günümüz kullanıcısıyla tekrar buluşturan Kale, ödüllü koleksiyonu Stone and More ile insana daha yakın ve uyumlu bir algı oluşturuyor. Sürdürülebilirlik ve farkındalık yaratma amacıyla hayata geçirilen koleksiyonun serileri; diziliş, form ve doku olarak kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebiliyor. 


Kale’nin, Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması'nda (Elle Decoration International Design Awards) ‘Duvar Kaplamaları’ kategorisinin birincisi olan Stone and More koleksiyonu, doğal taşın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı ön plana çıkarıyor. 


Akışkanlık ve uygulamada çeşitlilik

Doğal taşın doku çeşitliliğini yansıtan koleksiyon, yeni form ve kullanım senaryoları ortaya koyan bir tasarım diliyle kurgulanan Vertica ve Eclipse adlı iki ayrı seriden oluşuyor. Koleksiyonu oluşturan seriler kendi içinde farklılıklar sergilerken, bütününde birbirini tekrar eden formlar, boyut ve renk farklılıklarıyla akışkanlık ve uygulamada çeşitlilik sağlıyor. 


Derinlik hissi güçlü...