05 / 05 / 2024

Ellialtıoğlu fabrikası satılıyor mu

Ellialtıoğlu fabrikası satılıyor mu

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu. 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 13 adet arsa metrekaresi 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Midyat Belediyesi tarafından 13 adet arsa satılıyor. Peki Mardin Midyat'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kalaycılar Mahallesi'nde yer alan 13 adet dubleks konut satılıyor. Peki Balıkesir Karesi'de satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

Boğazlardaki yeni tarife belli oldu! Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Boğazlardan geçecek gemilerden alınan ton başına ücrette yeni tarifeyi açıkladı. Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 11 adet 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 11 adet 3+1 konut satılıyor. Peki Niğde'de yer alan konuların fiyatları ne kadar? 

Ellialtıoğlu fabrikası satılıyor mu Haberi

Ellialtıoğlu fabrikası satılıyor mu

Zeytinburnu Merkezefendi Mahhallesinde bulunan arazi dev gayrimenkul projelerinin yapıldığı bir bölgede bulunuyor. 10 bin 180 metre kare büyüklükteki arazi üzerine kurulu fabrika için daha önce 38 milyon TL’ye yakın bir değer biçilmişti. Ancak yapılan itiraz sonrası yeniden değerleme raporları hazırlandı. Son rapora dayalı olarak belirlenen yeni fiyatta arazinin değeri 117 milyon 221 bin 271 TL olarak belirlendi.


YARI FİYATINA SATILACAK

Arazinin ilk ihalesi 16 Haziran’da yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 21 Temmuz günü yenilenecek. İcraburada.com sitesinde yer alan şartnameye göre ihalede teklif verecek kişi veya firmalar belirlenen değerin yüzde 50’sine araziyi satın alabilecek.

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesinin hazırladığı şartnamede, fabrika binasının Yeniyüzyıl Üniversitesi’nin bitişiğinde yer aldığı bilgisi yer aldı.


KARDEŞLER ARASINDA ANLAŞMAZLIK

Değerli konumdaki arazinin satışı Ellialtıoğlu kardeşler arasındaki anlaşmazlık sonrası gündeme...